A Hisaishi mógłby być dwa dni dla mnie. Toż z samych piosenek z animacji studia Ghibli mógłby zrobić osobny koncert.
IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kurde, byłby naprawdę fajny program (zakładam, ze na koncercie drugiego dnia będą kompozycje na takim poziomie: http://www.youtube.com/watch?v=dYecLvwOiVA ) i w ogóle gdyby nie ci cholerni Piraci. Badelt mógłby zagrać z nich suitkę w ramach koncertu swoich prac, ale POTC z muzyką live... Nie, nie, to już za dużo. I jeszcze przez 3 (albo i 4!) lata trzeba się będzie z tym męczyć. Oczywiście zaraz wpadnie jakiś Wawrzek uradowany jak sto pięćdziesiąt, że mu POTCy zagrają (choć nie wiem czy Wawrzek akceptuje orkiestrowe aranże tegoż) ale prawda jest taka, że z Badelta to fajnie by było usłyszeć Przysięgę albo nawet Wehikuł Czasu (ten film z muzyką na żywo - czemu nie?) ale nie Piratów... 
A Hisaishi mógłby być dwa dni dla mnie. Toż z samych piosenek z animacji studia Ghibli mógłby zrobić osobny koncert.
Swoją drogą, wiadomo coś, jakie prace zagra?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
-
bladerunner
to będzie ZAWSZE, tym bardziej w naszym krajubladerunner pisze:Słyszałem, że publiczność na poprzednich festiwalach miała problem z wyczuciem smaku :p . Mam nadzieję, tylko, że ludność która przybędzie na Hisaishiego nie będzie miała w łapskach Coca Coli i Chipsów![]()
bodaj ~ 3 tysie? czy to ważneIle ludności mieści hala ?
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
To z krakersami i Kubusiem nie będę mógł wejść?

Ostatnio zmieniony czw mar 03, 2011 17:29 pm przez Arthur, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
-
bladerunner