Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
-
Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Uważajcie, bo uczeń jeszcze mistrza przerośnie. A tak na serio to chodziło mi tylko o kwestię kupowania płyt. Nie kupuje kultowych płyt, bo nie mam gdzie i na czym tego słuchać. Jak zacznę kiedyś tam zarabiać to pewnie zacznę wpadać do kultowych wydawców, póki co to potrzebuje żywych płyt przy których mogę odreagować, odpocząć nie musząc leżeć na kanapie i wsłuchiwać się w każde smaczki płyty.
Spoko nabijajcie się dalej, wyjdzie wszystkim na zdrowie

A bladu to chociaż Sindbada by mi wysłał albo co

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Widzisz, Bladu, delikatna sugestia, że nie ma chłopak kasy na płyty. Czyli musisz mu przelać.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
autor: bladerunner » śr mar 02, 2011 18:38 pm
czoug pisze:Uważajcie, bo uczeń jeszcze mistrza przerośnie. A tak na serio to chodziło mi tylko o kwestię kupowania płyt. Nie kupuje kultowych płyt, bo nie mam gdzie i na czym tego słuchać. Jak zacznę kiedyś tam zarabiać to pewnie zacznę wpadać do kultowych wydawców, póki co to potrzebuje żywych płyt przy których mogę odreagować, odpocząć nie musząc leżeć na kanapie i wsłuchiwać się w każde smaczki płyty.
Spoko nabijajcie się dalej, wyjdzie wszystkim na zdrowie

Problem słuchalności jest chyba głównym problemem muzyki filmowej

. Też nie zawsze mam ochotę wsłuchiwać się w smaczki Desplata wychwalane przez Marków itd, stąd pewnie zapewniłem Chuckowi Norrisowi zajęcie , który się doliczyć mych faili nie może

-
bladerunner
autor: bladerunner » śr mar 02, 2011 18:42 pm
czoug pisze:
A bladu to chociaż Sindbada by mi wysłał albo co

Oj to drogi score jest

, sam zdobyłem go dzięki Tomkowi i dzięki temu forum . Do końca życia będę Wam wdzięczny za to. Właśnie co się dzieje z Althazanem dawnoo Go nie widziałem.
-
bladerunner
autor: bladerunner » śr mar 02, 2011 18:52 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Nie przesadzaj z tą ceną za Sinbada. Jakieś ~65PLN nie jest chyba majątkiem

nie wiem jak teraz, ale swojego czasu przez długiii czas nie szło go kupić za mniej niż 120
Chyba z rok czekałem.
-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » śr mar 02, 2011 18:54 pm
Bladu, postanowiłem, że MGS 4 szybko nie zrecenzuję.
Ani żadnego HGW, przez twoje faile

Ostatnio zmieniony śr mar 02, 2011 18:59 pm przez
Paweł Stroiński, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bladerunner
autor: bladerunner » śr mar 02, 2011 18:56 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Teraz można go dostać bez problemu, za połowę tej ceny.
Nie chce mi się teraz szukaćm , na ebaycu tak chodzi ?
Paweł Stroiński pisze:HGW, postanowiłem, że MGS 4 szybko nie zrecenzuję.
I słusznie, bo pewnie dałbyś 3 za płytę a tego bym Ci nie wybaczył

-
Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
No nie wiem, przy obecnych nastrojach to akt łaski byłby
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
-
bladerunner
autor: bladerunner » śr mar 02, 2011 19:03 pm
Paweł Stroiński pisze:I tak dam. Ale nie teraz.
noooo tę reckę tego megakultowego HGW to już chyba piszesz ładnych parę miesięcy

. Rozumiem, że zgłębiasz też poprzednie odsłony muzyczne, gry też chcesz czy odpuszczasz ?
-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » śr mar 02, 2011 19:06 pm
Czwórkę skończyłem, na reszty nie mam sprzętu (tylko PS3 od niedawna). Po prostu zabiłeś mi cały nastrój na HGW.

-
bladerunner
autor: bladerunner » śr mar 02, 2011 19:09 pm
Paweł Stroiński pisze:Czwórkę skończyłem, na reszty nie mam sprzętu (tylko PS3 od niedawna). Po prostu zabiłeś mi cały nastrój na HGW.

Sory

, może jakiś mały ban na miesiąc

.
Jedynka jest ponoć na PSN . Przerabiałeś konsolę ? ponoć już można

.
I jak wrażenia ? bo ponoć Metal Gear Solid 4 jawi się na wielu portalach jako gra wszech czasów. Grafika i muzyka cud miód wiadomo, ale jest z nią jednak mały problem. Wielu graczy nieobeznanych z serią, momentami nudzi i nie wciąga , nie powiem też miałem przez chwilę takie odczucia.
-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » śr mar 02, 2011 19:11 pm
Ale offtopa robimy
Tam, gdzie się nie orientowałem w akcji wystarczył mi zachwyt filmikami
Poza tym, doczytałem na wiki!