Atli Örvarsson - The Eagle
To naprawdę nic wielkiego. Nie brzmi to w ogóle jak Incepcja.
Moja ocena: Bardzo przyjemny scorek. Świetne Return Of The Eagle. Nie spełnił on jednak moich wysokich oczekiwań. Było zdecydowanie za dużo nudy, a zdecydowanie za mało akcji. Szczerze mówiąc - gdyby nie ta epickość "made by RCP" słyszalna np. w samplu Out Swords! nigdy nie zgadłbym że zrobił to ktoś z RCP. Zły dobór materiału. Mimo wszystko słuchało się całkiem fajnie. Na razie 3, ale prawdopodobnie zmienię zdanie.
Najpewniej moja ocena byłaby inna gdyby w mojej głowie nie siedział najnowszy score Tylera <3
Moja ocena: Bardzo przyjemny scorek. Świetne Return Of The Eagle. Nie spełnił on jednak moich wysokich oczekiwań. Było zdecydowanie za dużo nudy, a zdecydowanie za mało akcji. Szczerze mówiąc - gdyby nie ta epickość "made by RCP" słyszalna np. w samplu Out Swords! nigdy nie zgadłbym że zrobił to ktoś z RCP. Zły dobór materiału. Mimo wszystko słuchało się całkiem fajnie. Na razie 3, ale prawdopodobnie zmienię zdanie.
Najpewniej moja ocena byłaby inna gdyby w mojej głowie nie siedział najnowszy score Tylera <3
Podpiszę się pod tym, choć ja już zdania raczej nie zmienięEle pisze:To naprawdę nic wielkiego. Nie brzmi to w ogóle jak Incepcja.

"Return Of The Eagle" nie przypomina Ci czasem trochę tego

http://www.youtube.com/watch?v=TanPnIzqD_A
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Całkiem spoko scorek jak na Orvarssona, nie ma takiego nachalnego antheme'owego brzmienia RCP. Całkiem zgrabne elementy celtyckie. Nic nadzwyczajnego ale lepsze to niż Robin Hood czy inne Clashe. Z oceną końcową wstrzymam się do usłyszenia tego w filmie.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt: