Rango - Hans Zimmer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja to co gadem, płazem, ptakiem, czy rybą jestem, a może pozaziemską inteligencjąTomek pisze:9 stron oczekiwań a będzie 1-2 strony o muzyce, bo a) nie ma widać nawet o czym pisać, b) score to kolejne zimmerowskie dziwadło, które odrzuci ludzi

Jaki jest sens zadawań pytań, na które się zna odpowiedzii 9 stron wypocin na forum na temat takiej miernoty? Very Happy Kto założył ten temat? Very HappyVery Happy

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko że,Widzisz,muzyki słucha się na płycie a nie w filmie
ja nigdy nie czekałem na premierę filmu,zawsze słuchałem muzyki przed filmem,nieraz długo przed a części filmów do których mam soundtracki w ogóle nie widziałem.
Nawet jeśli muzyka świetnie wypada w filmie to nie wpłynie to na odbiór muzyki na płycie,jeśli jest ona źle wydana,źle są dobrane utwory lub muzyka jest niesłuchalna.
ja nigdy nie czekałem na premierę filmu,zawsze słuchałem muzyki przed filmem,nieraz długo przed a części filmów do których mam soundtracki w ogóle nie widziałem.
Nawet jeśli muzyka świetnie wypada w filmie to nie wpłynie to na odbiór muzyki na płycie,jeśli jest ona źle wydana,źle są dobrane utwory lub muzyka jest niesłuchalna.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Jak dla mnie to jeden z tych soundtrack'ów których nie ma co oceniać. Do przesłuchania jako ciekawostka, która bez filmu średnio istnieje. I jeśli miałbym wrócić do tego albumu(czytaj folderu
) to dzięki Los Lobos.
Myślę, że skończy się na kolejnym rozcięciu na kawałki: suita do suit, fajne 2 piosenki do piosenek na imprezę i jakiś pamiętny utworek na półkę

Myślę, że skończy się na kolejnym rozcięciu na kawałki: suita do suit, fajne 2 piosenki do piosenek na imprezę i jakiś pamiętny utworek na półkę
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wszystko się zgadzalis23 pisze:Tylko że,Widzisz,muzyki słucha się na płycie a nie w filmie

Zobaczymy jak to będzie z "Rango", ale wątpię, aby ta muzyka źle spisywała się w filmie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
dziekan pisze:ale zgadzam sie z nim,że to obowiązkowa pozycja dla każdego.Prawdziwa uczta.

a w poprzedni dzień było:
i wszystko jasnedziekan pisze:Nie podoba mi sie![]()
Taki tam mocno zainspirowany score.Wariacje znanych tematów w połączeniu z krótkimi dialogami i piosenkami.
2,5 - 5
Rango Suite brzmi troche Szerlokowato

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Gwoli sprawiedliwości mogłeś dodać, że tam napisali też:
"Najmocniejszą stronę filmu stanowi muzyka – żywiołowa, mocna, odpowiednio dopasowana do sytuacji."
ale pewnie chciałeś unikać eksplozji radości u Wawrzola...
"Najmocniejszą stronę filmu stanowi muzyka – żywiołowa, mocna, odpowiednio dopasowana do sytuacji."
ale pewnie chciałeś unikać eksplozji radości u Wawrzola...

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński