Ironclad - Lorne Balfe
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To coś tam Balfego to ma być niby takie zajebiste?
Dziekanie, Wawrzyńcze, Bladu...
Po 1. - dzięki tym, których uwazacie za największych RCP-haterów Hans dostał nominacje do Filmmuzy za "Dream is Collapsing". Ciekawy więc ten nasz RCP-hating...
Po 2. - Henri IV to gniot jakich mało
Po 3. - od Robin Hooda w kontekście TYLKO płytowym faktycznie znalazły by się gorsze ścieżki i HGW mógłby tu być godnym konkurentem
;) niemniej biorąc pod uwagę kontekst filmowy, w którym to praca Streitenfelda kiksuje i żenuje, poza Henrykiem, był RH bezkonkurencyjny.
Dziękuję za uwagę.
Dziekanie, Wawrzyńcze, Bladu...
Po 1. - dzięki tym, których uwazacie za największych RCP-haterów Hans dostał nominacje do Filmmuzy za "Dream is Collapsing". Ciekawy więc ten nasz RCP-hating...
Po 2. - Henri IV to gniot jakich mało
Po 3. - od Robin Hooda w kontekście TYLKO płytowym faktycznie znalazły by się gorsze ścieżki i HGW mógłby tu być godnym konkurentem

Dziękuję za uwagę.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dlaczego znowu ja?Koper pisze:Dziekanie, Wawrzyńcze, Bladu...
Normalnie Wasza szczodrość mnie porażaKoper pisze:Po 1. - dzięki tym, których uwazacie za największych RCP-haterów Hans dostał nominacje do Filmmuzy za "Dream is Collapsing". Ciekawy więc ten nasz RCP-hating...

A wracając do tematu:
Ja do Jackmana nie jestem przekonany. Atli ma przebłyski. Naprawdę bardzo mi się podoba temat główny do "Vantage Point", ale reszty score'u nie trawię. Morrisa, też uważam za dobrego kompozytora i czekam na Borgiów. Dooley też tam coś potrafi. Z Jablonskym poczekam na "Your Highness", aby zobaczyć czy nazwisko Baya ma jego muzykę zły wpływ. Jestem ciekaw kariery Alekseya Igudesmana. I oczywiście zobaczymy jak sobie Balfe poradzi i czy przekona mnie "Ironcladem".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety, ale to forum się raczej z offtopów nie uwolni. A w ogóle jak się pojawia jakiś temat z RCP, czy Zimmerem to na normalną dyskusję nie ma co liczyćEle pisze:A i ten, jak na każdej stronie jest jakiś offtop (jakaś czapeczka szerlocka wtf? kogo to obchodzi?), to się nie dziwcie że tracicie użytkowników.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: