SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

Sprzedam. Cena - 60 zł. Używana ale w perfekcyjnym stanie. Autograf z 3 FMF. Polecam. Pisać na maila - turekrambo@gmail.com
Ewentualnie mogę pertraktować i sprzedać sam autograf - wtedy do uzgodnienia. Mam jeszcze na sprzedaż Powrót Króla

Stan również perfekcyjny - ta sama cena.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie szkoda się pozbywać podpisanych egzemplarzy? Cena wygórowana nie jest, forsa szybko się rozejdzie a tak byłaby pamiątka. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Na miejscu Turka wstrzymałbym się ze sprzedażą do czasu aż Shore podpisze te kompletne edycje, które niedawno kupił. No chyba, że już podpisał.
Dopiero później bym sprzedał komplet 3 podpisanych "zwykłych" wydań.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Jeden autograf na Drużynie mi starczyBucholc Krok pisze:Nie szkoda się pozbywać podpisanych egzemplarzy? Cena wygórowana nie jest, forsa szybko się rozejdzie a tak byłaby pamiątka.

A poza tym wolę sprzedać i cieszyć się z tego, że inni fani Shore'a albo LOTRa, którzy nie mogli być na 3FMF też będą mieli upragniony autograf

Obie płyty - sprzedane

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully