i tak ciekawsze i mniej nudne od niejednego Barry'egomuaddib_dw pisze:http://www.youtube.com/watch?v=d6DZOq2h ... re=related to wszystko tłumaczy
Ironclad - Lorne Balfe
-
bladerunner
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
przynajmniej chłopaki mają pasję, realizują się (zawodowo
?)
Potrafią tańczyć, śpiewać.... Kariera wielka przed nimi- już 2 sukces komercyjny na youtube. Tylko pozazdrościć.
Równie dobrze można powiedzieć, że Jim Carrey to neo.
Potrafią tańczyć, śpiewać.... Kariera wielka przed nimi- już 2 sukces komercyjny na youtube. Tylko pozazdrościć.
Równie dobrze można powiedzieć, że Jim Carrey to neo.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
-
bladerunner
-
bladerunner
Ty no weno się ogarnij.dziekan pisze: Nie miałem pojęcia,że znalazłem sobie przyjaciół na forum![]()
Ja uwielbialem te nasze pogaduszki i denerwowanie Mareczka, ale widzę, że Ci się znudziło..dziekan pisze: A ja żyłem w przekonaniu,że nikt tutaj za mną nie przepada![]()
Nie pierddziekan pisze: Wygląda na to,że masz ochote na moje płyty![]()
Taka myśl mnie naszła, Henri 4 (Jackman), Robin Hood (Streitenfeld), Ironclad (Balfe), The Eagle (Örvarsson), Your Highness (Jablonsky), Game of Thrones (Djawadi), Pillars of the Earth, Borgias (Morris). Czyżby RCP nadało już muzyce historycznej swoje brzmienie, wyznaczyło nowy standard dla tego gatunku, niestety obawiam się, że tak 
-
bladerunner
Mystery Man pisze:Taka myśl mnie naszła, Henri 4 (Jackman), Robin Hood (Streitenfeld), Ironclad (Balfe), The Eagle (Örvarsson), Your Highness (Jablonsky), Game of Thrones (Djawadi), Pillars of the Earth, Borgias (Morris). Czyżby RCP nadało już muzyce historycznej swoje brzmienie, wyznaczyło nowy standard dla tego gatunku, niestety obawiam się, że tak
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecież oni mają jedno i to samo brzmienie dla KAŻDEGO gatunku.Mystery Man pisze:Taka myśl mnie naszła, Henri 4 (Jackman), Robin Hood (Streitenfeld), Ironclad (Balfe), The Eagle (Örvarsson), Your Highness (Jablonsky), Game of Thrones (Djawadi), Pillars of the Earth, Borgias (Morris). Czyżby RCP nadało już muzyce historycznej swoje brzmienie, wyznaczyło nowy standard dla tego gatunku, niestety obawiam się, że tak
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
bladerunner
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie bój Bladu, może za rok Twój HGW powalczy o Antymuzę. Talent ma, Tony Scott ciągle jeszcze kręci, wszystko przed nami. Wiemy, że jesteś sfrustrowany, że w tym roku nie było nawet nominacji od nas dla Gregsusia, ale konkurencja mocna była: Ramin, Marc i sam miszcz Hans. Zatem nie wyładowuj się na nas i nie bądź złośliwy. Czekaj cierpliwie, może jeszcze Gregsonek przebije swojego Pelhama i będzie tryumfował w Gniotach.bladerunner pisze:Może czas najwyższy rzucić filmówkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
Mefisto