Rango - Hans Zimmer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ach nie mogę się doczekać tej muzyki. Coś czuję, że ten soundtrack będzie mi się podobał
Wam pewnie nie będzie się podobał, ale to tym lepszy dla mnie znam, że mnie będzie się podobał
Piosenka fajna i klimatyczna, mam nadzieję, że reszta score będzie w takich klimatach.
Coś do poczytania o piosence i lekko o scorze:
http://latimesblogs.latimes.com/music_b ... rango.html

Piosenka fajna i klimatyczna, mam nadzieję, że reszta score będzie w takich klimatach.
Coś do poczytania o piosence i lekko o scorze:
http://latimesblogs.latimes.com/music_b ... rango.html
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Uważać oczywiście możesz, ale dotychczas twoja aktywność polegała na wklejaniu gdzie się da zdania o wypocinach Zimmer'a. Co robiło się już niesmaczne. Może jeśli już xarejestrowałeś się na tym forum opiszesz nam dlaczego tak gardzisz nim? każdy mały chłopiec umie powtarzać: w kółko swoją tezę. Także nam nadzieję(jak i inni którzy mają dość tego zdania), że zmienisz sposób wypowiadania się, a nie wołać z krzaka: Znowu Zimmerowe wypociny...
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Nom, kaszana straszna - 35 minut muzyki, a w momencie, w którym się ona kończy nie pamiętam dokładnie NIC. Przyjemna końcowa piosenka, no i nawet suita daje radę, ale generalnie taki miks, że nawet nie wiadomo jak to ugryźć. Choć dam głowę, że w filmie będzie to wszystko brzmiało koncertowo.
2 / 5
PS. Utwór Bats ssie!
2 / 5
PS. Utwór Bats ssie!
Przesłuchałem drugi raz i już umocniłem się w mojej opinii, straszne dziwadło ekipie Hansa wyszło. Rango Suite mimo, iż wygląda jak miszmasz Sherlocka i Piratów, wypada całkiem, całkiem. Minutowe "Rango And Beans" i "Rango Retruns" też w miarę atrakcyjne, no i jeszcze piosenka Los Lobos i jej instrumentalna wersja na plus, orientuje się ktoś czyja to kompozycja?Mefisto pisze:Nom, kaszana straszna - 35 minut muzyki, a w momencie, w którym się ona kończy nie pamiętam dokładnie NIC. Przyjemna końcowa piosenka, no i nawet suita daje radę, ale generalnie taki miks, że nawet nie wiadomo jak to ugryźć. Choć dam głowę, że w filmie będzie to wszystko brzmiało koncertowo.
Bats chce uchodzić za takie cool, a wypada trochę żałośnie, ale w filmie pewnie wymiecie.Mefisto pisze:PS. Utwór Bats ssie!
Ocena końcowa całości 2.5/5.0