W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
bladerunner
autor: bladerunner » wt lut 01, 2011 15:39 pm
Bucholc Krok pisze:
W co?
w pośrednictwo płytowę, że tak to ujmę

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt lut 01, 2011 15:43 pm
Tak piszesz jakby to był jakiś proceder.

-
bladerunner
autor: bladerunner » wt lut 01, 2011 15:47 pm
Bucholc Krok pisze:Tak piszesz jakby to był jakiś proceder.

Żadne przestępstwo to nie jest. Po prostu nie wiedziałem, że Ty również Go męczysz

.
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt lut 01, 2011 20:40 pm
Ja męczę? Bez żartów.
Ciekawostka:
Zamówienie w Lali złożone dzisiaj ok. 10 zostało wysłane (zakładając, że to prawda) ok. 20. A zamówienie u partaczy zostało wysłane po 6 dniach. Ale przynajmniej Linka nie wyjęli..

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » wt lut 01, 2011 21:44 pm
Bucholc Krok pisze:Zamówienie w Lali złożone dzisiaj ok. 10 zostało wysłane (zakładając, że to prawda) ok. 20. A zamówienie u partaczy zostało wysłane po 6 dniach. Ale przynajmniej Linka nie wyjęli..

Chłopaki z La-Li szybkie są. Jak zamawiałem ostatnio Haunted Summer z czymś tam jeszcze to zamówienie zrealizowali w niecałe dwie godziny...

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr lut 02, 2011 08:56 am
Czyżby mieli deficyt klientów?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Adam
- Jan Borysewicz
raczj porządną obsługe

inna sprawa że chyba najdłużej się czeka na stronie varese?
#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr lut 02, 2011 09:32 am
E, gdy zamawiasz płytę, która wychodzi za 1-3 tygodnie to tak. W normalnym okresie też chyba się zdarzyło, że wysłali mi tego samego lub następnego dnia. Najdłużej obsługują partacze.
-
bladerunner
autor: bladerunner » czw lut 03, 2011 14:02 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:bladerunner pisze:kupujcie w UK i USA. Niedawno sam odkryłem Amerykę i jestem zawiedziony naszym krajem

Dopiero teraz to odkryłeś

Jednak lepiej późno, niż wcale

Szycha orientujesz się do kiedy ta promocja jest darmowej wysyłki na amazon.co. uk ? bo wrzuciłem do koszyka Spy Game i jeszcze jest opcja free

-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw lut 03, 2011 14:12 pm
bladerunner pisze:
Szycha orientujesz się do kiedy ta promocja jest darmowej wysyłki na amazon.co. uk ? bo wrzuciłem do koszyka Spy Game i jeszcze jest opcja free

Niestety, nie mam pojęcia. Może już na stałe dali?

-
bladerunner
autor: bladerunner » czw lut 03, 2011 15:31 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:bladerunner pisze:

Niestety, nie mam pojęcia. Może już na stałe dali?

bo ja się chyba zamotałem przy tamtym zamówieniu i zaznaczyłem nie Standart a FREE Super Saver Delivery to chyba źle ??

kutwa zachowałem się jak świerzak
Ciekawe co teraz

. Ile CI idą przesyłki z UK?
-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw lut 03, 2011 16:05 pm
bladerunner pisze:
bo ja się chyba zamotałem przy tamtym zamówieniu i zaznaczyłem nie Standart a FREE Super Saver Delivery to chyba źle ??

kutwa zachowałem się jak świerzak

Dobrze zaznaczyłeś, gdybyś wybrał Standard, to policzyliby za wysyłkę
Ciekawe co teraz

. Ile CI idą przesyłki z UK?
Czekaj na przesyłkę i tyle. Jak wejdziesz w status swojego zamówienia, to będziesz miał: Delivery Estimate: 4 Feb 2011. Czyli jutro powinien kurier zawitać z przesyłką. Czy tak będzie, to już inna sprawa

Moje ostatnie zamówienie szło 5 dni, więc ja nastawiam się raczej na poniedziałek.
-
Mefisto
autor: Mefisto » czw lut 03, 2011 20:53 pm
Weźcie się uspokójcie - to nie jest żaden sezonowy myk, raczej na stałe tak zostanie (no chyba, że nagle im się przestanie to opłacać, ale wątpię).
Swoją drogą bladu luty się zaczął, a kasy od Ciebie jak nie było, tak nie ma

-
bladerunner
autor: bladerunner » pt lut 04, 2011 12:09 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bladu, dostałeś już płytę? U mnie właśnie był kurier, wszystko jest ok. Płytki w celafonie, a pudełka całe

Dopiero przyszedłem, tyle co z egazaminu, kurier nie dzwonił do mnie, czyli pewno będzie moja dupa , czyli dupa Blada