Alexandre Desplat - Tamara Drewe
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Widzisz Marku nie jestem tajnym agentem innego portalu ani nie wyzywam nikogo od oszołomów. Z gorszą bardziej brutalną krytyką się tutaj spotykałem skierowaną w Williamsa czy w Wawrzyńca i jego Zimmera, nie płaczę z tego powodu, Wawrzyniec mam nadzieję, że tez. Natomiast do czego zmierzam, zauważyłem podobnie jak Tomek, że krytyka skierowana w Desplata wywołuje niezdrowe emocje jego słuchaczy i wręcz na tym portalu jest niemile widziana. Czyżby niektórzy jego członkowie czuli się równiejsi? Ciekawe zjawisko prawda? Ach zapomniałem z oszołomami nie rozmawiasz ale pewnikiem to przeczytasz 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, dobra, gdyż niepotrzebnie zaostrzamy sytuacje. Muaddib na pewno nie zapomniał niefortunnej wypowiedzi, która padła na tym forum, w odniesieniu do ostatniego "Harry'ego Pottera", gdzie krytyka niektórych osób, w tym moja została skwitowana mniej więcej tak, że Desplat tworzy inteligentną muzykę i nie wszyscy są na tyle inteligentni, aby to docenić. Nie ukrywam, że i mnie ta wypowiedź się nie spodobała i lekko zasmuciła. Ale to nie Marek ją wypowiedział, dlatego też uogólnianie, że wszyscy fani Desplata są zarozumiali itd. jest błędne, gdyż skoro Marek taki nie jest to już cała ta teza jest fałszywa. Chociaż akurat mój pogląd co do Desplata jest ten sam i jest on bliski poglądom muaddiba. Ale mimo to radzę ostudzić emocje i postarać się szanować na wzajem, mimo pewnych różnić. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zacytuj/wskaż/cokolwiek.Muaddib na pewno nie zapomniał niefortunnej wypowiedzi, która padła na tym forum, w odniesieniu do ostatniego "Harry'ego Pottera", gdzie krytyka niektórych osób, w tym moja została skwitowana mniej więcej tak, że Desplat tworzy inteligentną muzykę i nie wszyscy są na tyle inteligentni, aby to docenić.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer