Powiem szczerze,ze do Wronek nie jezdze na mecze,poniewaz 50km do pokonania to tak jakbym na wyjazdowe mecze sie wybieral,ale dla wiernego kibica to zadna przeszkoda,ale ta nasza Liga ehh... nie jest miła dla oka;)
Tak, aby być dokładnym to dodam tylko, że na płycie widnieje jeszcze Thomas Wanker jako drugi kompozytor. Więc jest to chyba wspólna praca. Niedługo sam się przekonam jak ta muzyka spisuje się w filmie, gdyż niestety obiecałem koledze, że na coś wybierzemy się do kina i wybrał 2012...Matija34 pisze:Dodam,ze najnowsza propozycja Haralda Klosera
W sumie to nawet słynna "muza" w całej swej okazałości mu nie pomogłaKoper pisze:Kloser to i by sobie wziął pięciu Wankerów/Wanderów czy jak mu tam do pomocy, to i tak nic ciekawego nie napisze.
Dwóch ostatnich? E to i tak dobrze. Mnie 2/3 jego filmografii, delikatnie mówiąc średnio się podoba. A teraz na dodatek jeszcze wybieram się na kina. Na szczęście jest to super duper hyper kino, więc liczę na dobry dźwięk, dobre efekty i nic więcejKoper pisze:Ja tam do Emmericha mam mały uraz po jego dwóch ostatnich "dziełach".