Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No właśnie Nolan wie co robi, "‘I am thrilled to have the opportunity to work with Anne Hathaway, who will be a fantastic addition to our ensemble as we complete our story."Wawrzyniec pisze:Dobra i na tym koncze moje wywody. Obsady nie zmienie, teraz pozostaje mi juz tylko zaufac geniuszowi Nolana.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Na początku marca Varese wyda Battle: Los Angeles, "Action veteran Brian Tyler (Eagle Eye, Fast & Furious) pumps up the adrenaline with a score that is both epic and beautiful, featuring choir and orchestra." i Ironclad "Composer Lorne Balfe provides an epic, vibrant, heroic score for orchestra and choir."
Opisy brzmią entuzjastycznie
Opisy brzmią entuzjastycznie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Choir and Orchestra"
Normalnie te słowa wywołują wypieki na mojej twarzy. Ale co do tych kompozytorów to jednak wolę poczekać na gotowy efekt i wtedy samemu się przekonać. Mimo wszystko czekam z ciekawością na ten samodzielny projekt Balfe. Zwłaszcza, że akcja "Ironclad" dzieje się w średniowieczu i mam nadzieję, że nie popełni błędów Streitenfelda.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trevor Morris nawet dał radę, choć to co prawda był już wczesny renesansMystery Man pisze:Po prostu RCP w średniowieczu mi się nie widziZobaczymy jak się Balfe bez Hansa spisze, Jackman nawet zaskoczył tym Guliwerem

Zresztą trailer filmu mnie jakoś nie zachęca

Dobry nie jest, ale w porównaniu do Henry'ego jest wręcz bardzo dobryWawrzyniec pisze:Trevor Morris nawet dał radę, choć to co prawda był już wczesny renesansMystery Man pisze:Po prostu RCP w średniowieczu mi się nie widziZobaczymy jak się Balfe bez Hansa spisze, Jackman nawet zaskoczył tym Guliwerem
A ten Guliwer, taki dobry
Marek chyba strasznie zjechał ten score.
Zresztą trailer filmu mnie jakoś nie zachęca

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja jakoś nie przepadam za filmami z Jackiem Blackiem, mimo że jego samego nawet lubię.
Z filmów i soundtracków na jaki czekam z ciekawością to "The Way Back" Petera Weira z muzyką Burkhard Dallwitza.
Trailer wygląda zachęcająco, szczególnie zdjęcia:
http://www.youtube.com/watch?v=87kezJTpyMI
Z filmów i soundtracków na jaki czekam z ciekawością to "The Way Back" Petera Weira z muzyką Burkhard Dallwitza.
Trailer wygląda zachęcająco, szczególnie zdjęcia:
http://www.youtube.com/watch?v=87kezJTpyMI
Hornerowi przybył nowy projekt na ten rok, mianowicie film "Cristiada":
"A chronicle of the Cristeros War (1926-1929), which was touched off by a rebellion against the Mexican government's attempt to secularize the country"
Zorro 3 ?
Reżyserem jest twórca efektów specjalnych do m.in takich filmów jak Titanic, Opowieści z Narnii czy Władca Pierścieni, więc można spodziewać się niezłego widowiska
"A chronicle of the Cristeros War (1926-1929), which was touched off by a rebellion against the Mexican government's attempt to secularize the country"
Zorro 3 ?

Reżyserem jest twórca efektów specjalnych do m.in takich filmów jak Titanic, Opowieści z Narnii czy Władca Pierścieni, więc można spodziewać się niezłego widowiska

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara