Intrada - 24-11-2009 - BACK TO THE FUTURE / IN SEARCH OF..
Intrada - 24-11-2009 - BACK TO THE FUTURE / IN SEARCH OF..
Na razie wiadomo, że będą 2 tytuły: jeden Signature Edition i jeden Special Collection. Oba będą wydaniami dwupłytowymi.
Ostatnio zmieniony sob cze 11, 2011 11:50 am przez Althazan, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Intrada - 24 listopada
Zastanawiam się jak to ugryźć od strony marketingowej. 2 Fieldingi w jednym rzucie to chyba nie był dobry pomysł. Nawet biorąc pod uwagę fakt, że te 2 tytuły ukazały się prawie rok po ostatniej ścieżce tego kompozytora i zainteresowani byli zdrowo wyposzczeni. Jak widać sprzedaż nie jest szybka. W przypadku GLD to było do przewidzenia (2000 sztuk), ale The Big Sleep już dawno powinien był zniknąć, a SAE znowu powinno zawalić sprawę.. Tymczasem SAE już porozsyłało paczki w tempie, jak na nich, rekordowym - po 2 dniach (choć bywało, że po jednym dniu wysyłałi, ale to było w okresach, kiedy akurat żadna znana wytwórnia niczego nie wypuściła).
Teraz znowu wychodzą 2 albumy dwupłytowe. Czyli jeśli ktoś będzie chciał kupić oba, to będzie musiał wytrzepać 50$ + podwójna wysyłka (bo płaci się za każdy CD). Znowu nie będzie szybkiego "selałtu". W ISC może będzie Charles Bernstein, który już wcześniej był przebąkiwany?

Teraz znowu wychodzą 2 albumy dwupłytowe. Czyli jeśli ktoś będzie chciał kupić oba, to będzie musiał wytrzepać 50$ + podwójna wysyłka (bo płaci się za każdy CD). Znowu nie będzie szybkiego "selałtu". W ISC może będzie Charles Bernstein, który już wcześniej był przebąkiwany?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No właśnie.. bo chyba przebąkiwali, że jeśli będzie to na jednym CD.Althazan pisze:Ja mam nadzieję na "Black Stallion Returns" (Delerue), który też był przebąkiwany...Choć ten score powinien się zmieścić na jednym dysku...

A co do życzeń to nawet nie wiem co by to mogło być. Goldsmitha i Hornera mam chwilowo dość.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mnie tam Coppoli jest aż nadto, natomiast Delerue wydaje się być optymalnie.Althazan pisze:Tak jak w przypadku pierwszej części (Coppoli), w drugiej sporo dobrej muzyki nie znalazło miejsca na płycie... A w dodatku bardzo lubię Delerue...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zagadka bez punktów.
Opublikowano próbkę z jednej płyty. Ktoś potrafi rozpoznać?
http://www.intrada.net/namethattune/mystery04b.m3u
Może kolega Mystery lub VPFreeMan? Tak się koledzy garnęli do zagadek.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Very FunnyBucholc Krok pisze:Zagadka bez punktów.Opublikowano próbkę z jednej płyty. Ktoś potrafi rozpoznać?