Obcy - najlepsza muzyczna odsłona?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
http://www.filmweb.pl/news/Nie+b%C4%99d ... o%22-69204 
Przynajmniej wiemy, że Streitenfeld nie splami muzycznego honoru serii.

Przynajmniej wiemy, że Streitenfeld nie splami muzycznego honoru serii.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Interesujące, nawet bardzo. Fajnie, że nie będzie to prequel "Obcego", gdyż ta seria już wystarczająco wiele nacierpiała. A zupełnie nowy projekt S.F. w wykonaniu Scotta, może uda mu się wrócić do moich łask i znowu będę pokłony składaj, jak zawsze to czynię po oglądnięciu "Obcego" i "Łowcę Androidów".
Hm, wnioskuję, że Scott zapewne widział jeden z ważniejszych filmów 2010, który przecież zalicza się do nurtu S.F. I Scott oglądając ten film pewnie zwrócił uwagę na muzykę i sobie pomyślał: "Hm, przydałaby mi się ta zajebista oprawa muzyczna do mojego najnowszego filmu S.F. Zaraz, zaraz, przecież ja znam tego kompozytora! Może warto byłoby znowu sięgnąć po niego."
Nie ukrywam, że fajnie by było
Hm, wnioskuję, że Scott zapewne widział jeden z ważniejszych filmów 2010, który przecież zalicza się do nurtu S.F. I Scott oglądając ten film pewnie zwrócił uwagę na muzykę i sobie pomyślał: "Hm, przydałaby mi się ta zajebista oprawa muzyczna do mojego najnowszego filmu S.F. Zaraz, zaraz, przecież ja znam tego kompozytora! Może warto byłoby znowu sięgnąć po niego."

Nie ukrywam, że fajnie by było

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czego to już Scott miał nie kręcić... Robin Hood miał być o szeryfie, nie Robinie. Miała być Wieczna Wojna... i sto tysięcy innych pomysłów. A teraz z Aliena wyszedł nie-Alien, koniec końców będzie jakaś komedia obyczajowa. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co do Prometeusza to nie zdziwię się jak będzie klapa (takie kombinowanie przed filmem nigdy dobrze nie wróży, zresztą kiedy Scott ostatnio nakręcił coś dobrego), ale scenariusz jest od współtwórcy LOST, więc może coś z tego będzieWawrzyniec pisze:Dwa filmy fantasytycznie na poczatek roku. To brzmi dobrzeOby tylko cos z tego wyszlo, szeczegolnie tego projektu Scotta. Gdyz pewne obawy mam i to nie tylko co do obsadzenia kompozytora