Lajtowy Zimmer vs. Napuszony Zimmer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No popatrz, to tak jak Twoje teksty o genialnym Zimmerze i Incepcji.Wawrzyniec pisze:Nie widzę takiej potrzeby, a w ogóle dowcipy związane z bólem głowy i chorobami związanymi z głową czy mózgiem nie są zabawne, ani smaczne.![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie o to chodzi.
A o Twoje powtarzanie non stop tego samego, ględzenia non stop albo o Incepcji (jedyny plus, że się trochę odczepiłeś od TTRL) albo Star Warsach Williamsa, jakbyś nie znał innych scorów, tudzież płakanie że masz mało płyt, nie znasz się na muzyce, że jesteś wyklęty bo słuchasz RCP, no i "najmocniej przepraszam" przy byle okazji...
A o Twoje powtarzanie non stop tego samego, ględzenia non stop albo o Incepcji (jedyny plus, że się trochę odczepiłeś od TTRL) albo Star Warsach Williamsa, jakbyś nie znał innych scorów, tudzież płakanie że masz mało płyt, nie znasz się na muzyce, że jesteś wyklęty bo słuchasz RCP, no i "najmocniej przepraszam" przy byle okazji...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Ja uwielbiam wczesnego Zimmera mam nadzieję, że wydadzą Bird on a Wire i wznowią np. Fools Of Fortune. Wczesny Zimmer jest bardziej lajtowy w stosunku do późniejszego lecz lubię również gdy dopierdzieli z klasą jak np w tym http://www.youtube.com/watch?v=X0tpPeOk ... re=related
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O "Peacemaker" jak najbardziej
Jak po raz pierwszy ujrzałem czas trwania "The Chase" to się przeraziłem. Ale słuchanie tego utworu to czytsa przyjemność i czas mija jak z bicza strzelił
A jaki to już Zimmer to proszę się ekspertów pytać, gdyż ja się gubię i zresztą nie uznaję podziału na "lajtowego" i "napuszonego" Zimmer. Dla mnie co najwyżej jest "wczesny Zimmer".

A jaki to już Zimmer to proszę się ekspertów pytać, gdyż ja się gubię i zresztą nie uznaję podziału na "lajtowego" i "napuszonego" Zimmer. Dla mnie co najwyżej jest "wczesny Zimmer".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore