dziekan pisze:Smiej sie smiej Wojtek,ale Ramin to utalentowany kompozytor i zobaczysz,ze niedługo bedzie miał wielką rzesze sympatykow młodego pokolenia.
Ja rozumiem, że Ty ironizujesz teraz? Chyba tych samych, co się spuszczają nad jednym temacikiem z piratów z karaibów
dziekan pisze:Spoleczenstwo idzie w dobrym kierunku bo nikt nie zaprzeczy,że muzyka filmowa jest w tej chwili niesamowicie popularna i moje rokowania są takie,że w przyszlosci nawet na dyskotekach ludzie bede tanczyc,spiewac i pic drinki i podrywac dziewczynki w rytm takiego utworu jak Scorpiox czy nawet Medusa.

Niesamowicie popularna? To, że każdy zna Gwiezdne Wojny czy Ojca Chrzestnego, to kwestia tego, ze kazdy zna te filmy, ale ludzie nie mają pojęcia, kto te tematy napisał. Jak ktoś zna Zimmera i Morricone choćby z nazwisk to już wszyscy myślą jacy to oni osłuchani nie są. A co do dyskoteki to tam już puszczają, ale techno remixy przytocznych przeze mnie piratów Badelta-Zimmera. Jak RCP będzie jeszcze długo jechało na tym temacie, który pojawił się już w Gladiatorze, to może faktycznie, niedługo na imprezie w remizach strażacki na wsiach będzie można posłuchać technonapierdalanki na bazie jakiegos kijowego motywu z RCP. Tylko czy to jest jeszcze filmówka?
A tak w ogóle to siejesz zamęt i mnie w prowokacje wciągasz