Czego ostatnio słuchaliście?
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Leonie"dziekan pisze:A powiedz mi tylko Bucholc czego ostatnio sluchales?

Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2011 21:02 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 2 razy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To po kiego licha się wypowiadasz, jak na tapecie jest "Amerika"? Co kogo obchodzi, co Ci podchodzi? A "Amerika" to bardziej stonowany, dramatyczny Basil, a zatem inny niż nie wiem... partytury do filmów z Seagalem, Conan, F+B, RoboCop czy ST.Wawrzyniec pisze:Napisałem, że mi Basil mniej podchodzi. "Ameriki" nie słyszałem, ale powiedziałem tak na podstawie tego co słyszałem. "Amerikę" mogę przesłuchać i wtedy wyrażę swoją obiektywną opinię.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Miałeś rację. On jest bardziej obrażalski niż jakakolwiek kobieta, jaką znam. Nic dziwnego, ze jak psy szczekają to Wawrzek myśli, że to do niego jakiś uraz osobisty mają i chcą go zjeść.
Chłopaku, nie bierz tak wszystkiego do siebie!
Chłopaku, nie bierz tak wszystkiego do siebie!

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie Panowie teraz tak bardziej na serio, a właściwie mam na myśli Ciebie Drogi Koperze. Jesteś spoko gość, masz poczucie humoru, jesteś wyluzowany, cool i spokojnie można byłoby z Tobą pójść do baru mlecznego na pierogi ruskie z mega grubym ciastem i nikłym farszem. Szanuję Ciebie. Ale niestety wystarczy coś złego powiedzieć na Basila i od razu się spinasz.
Napisałem tylko, że styl Poledourisa mi ciężko podchodzi, więc nie wiem czy mi się "Amerika" spodoba. Nie był to mój atak na tego kompozytora, którego szanuję i nigdy nie napisałem o nim, że jest złym kompozytorem, gdyż byłaby to głupota. Tyle tyle.
Napisałem tylko, że styl Poledourisa mi ciężko podchodzi, więc nie wiem czy mi się "Amerika" spodoba. Nie był to mój atak na tego kompozytora, którego szanuję i nigdy nie napisałem o nim, że jest złym kompozytorem, gdyż byłaby to głupota. Tyle tyle.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
I o to kurwa chodzi !muaddib_dw pisze:Jak by wszyscy tutaj zgromadzeni byli fanami jednego kompozytora to strona ta nazywała by się basil-poledouris-fanpage.pl lub john-williams-megageniusz-reszta wypierdalać(paputki).pl a tak mamy cały melanż, różnorodność i jest ciekawiej. De gustibus non est disputandum!!! do jasnej cholery.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale to wszyscy wiedzą, tylko Wawrzek się tnie, bo sobie zażartowałem, że dostanie bana, bo mu Basil nie leży.
A to nawet była bardziej autoironia, jak żart z Wawrzka.
Natomiast co do drugiej mojej wypowiedzi, to niestety ale zauważyłem taką prawidłowość, że Wawrzek lubi oceniać po nazwisku, że mu coś nie leży, nim jeszcze przesłucha.

Natomiast co do drugiej mojej wypowiedzi, to niestety ale zauważyłem taką prawidłowość, że Wawrzek lubi oceniać po nazwisku, że mu coś nie leży, nim jeszcze przesłucha.