Ja obstawiałbym kowboja. Inaczej skąd to zamiłowanie do westernów i Ennio MorriconeWojtek pisze:a ty Koper geodetą jesteś?
Od Henryka 4 do jęz. niemieckiego - offtop z TOP10
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A w Japonii najpopularniejszym zwierzątkiem domowym jest Pikachu.Wawrzyniec pisze:Nic, tylko Was informuję, abyście coś więcej wiedzieli, ale jak nie to nie.
Na szczęście nic ciekawego. Raz mi gospodarz zrobił niedźwiedzią jak mierzyłem mu działkę na której miał pastwisko ("Wyłączyłem prąd w elektrycznym pastuchu, żeby pana nie kopło") a się okazało, że tam 4 byki w kiepskim nastroju się pasły i raczej im się nie spodobałem, ale że trza było ino w GPS złapać tylko narożniki, to szerokimi łukami do nich podchodziłem i szybko się zmywałem, zanim bydlęta się skapnęły że mogą sforsować drut, bo nie ma prądu. W pozostałych przypadkach bydło czy świniaki grzecznie schodziły z drogi. Za to jeden koń kiedyś łaził za mną i szturchał mnie łbem i do dziś nie wiem o co mu chodziło, a jedna klacz chciała mnie kopnąć. Poza tym było miło i spokojnie.Wawrzyniec pisze:Miałeś jakieś ciekawe przygody z bydłem, krowami itd.?
Nie, ale blisko a swego czasu pracowało się w terenie trochę.Wojtek pisze:a ty Koper geodetą jesteś?
A Ty co jesteś, że masz zamiłowanie do Pottera? Wróżka?Wawrzyniec pisze:Ja obstawiałbym kowboja. Inaczej skąd to zamiłowanie do westernów i Ennio Morricone
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Szczelnie zamykane? W jakim sensie?Zresztą w Niemczech mniej się boję, gdyż tam wszystkie psy są na smyczy, albo szczelnie pozamykane.
Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2011 20:46 pm przez DanielosVK, łącznie zmieniany 2 razy.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec