Na pewno "Podróż Natty Gann" była filmem Disney'a, ale on się nawet nie doczekał porządnego wydania na DVD, więc co się dziwicie, że score dopiero po 24 latach Intrada wydała. :]Wawrzyniec pisze:O jakie soundtracki, a może soundtrack Hornera chodzi? Jeśli można spytać.
The horror... the horror...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ogólnie pisałem. Koper już jeden tytuł podał. Poza tym dopiero w tym roku Intrada wydała Honey, I Shrunk The Kids (20 lat) oraz Something Wicked This Way Comes (26 lat).Wawrzyniec pisze:O jakie soundtracki, a może soundtrack Hornera chodzi? Jeśli można spytać.Bucholc Krok pisze:No tak.. Disney nie wydaje Hornera to dlaczego ma wydać Mancinę...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oprócz soundtracków Hornera wydawane są jednak soundtracki do starszych horrorów. I tak też dowiedziałem się, że La-La Land Records wydała limitowaną edycję "Child's Play" Joe Renzettiego, jak i też "Land of the Creeps" Barry DeVorzon. Nie znam zarówno filmów, jak i muzyki, ale może warto poznać. Coś czuję, że zaraz Bucholc napisze, że podaje stare newsy 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Analizując tę krótką wypowiedź, miewam, że Szanowny Pan Koper chciał dać do zrozumienia, że ściężka ta pochwalić się może co najwyżej dobrym tematem głównym, zaś reszta utworów nacechowana jest ciężkostrawnym underscorem. Tak?Koper pisze:Child's Play??? Dla jednego utworu?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie. Nie jednym tematem. Jednym fajnym utworem.
http://www.youtube.com/watch?v=EJasZ2X3yXc
Zresztą recenzowałem ten score:
http://www.filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=920
http://www.youtube.com/watch?v=EJasZ2X3yXc
Zresztą recenzowałem ten score:
http://www.filmmusic.pl/index.php?act=recki&id=920
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chciałem tylko poinformować o nowym wydaniu "Child's Play", ale... A mniejsza o to.Koper pisze:No, żadna nowość, ale Wawrzyniec dopiero teraz się obudził w tej kwestii...
Jako, że jestem osobą przesiąkniętą zniłą kulturą zachodu to na swój sposób "świętuje Halloween". Właśnie dynię już sobie ładnie wyrzeźbiłem i jak co roku posłucham sobie jakieś muzyki filmowej z horrorów. Dlatego też chciałbym podziękować wszystkim za ciekawe propozycje

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A po domach za cukierkami też będziesz chodził, nie uwłaczając?Wawrzyniec pisze:Jako, że jestem osobą przesiąkniętą zniłą kulturą zachodu to na swój sposób "świętuje Halloween". Właśnie dynię już sobie ładnie wyrzeźbiłem

Ja nie wiem czego będę słuchał za godzinę, więc..Czy Wy już sami mniej więcej wiecie, czego będziecie słuchać? Jeśli w ogóle można to tak przewidzieć?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, zaraz. Niby jak mam tę dynię sobie na głowę nałożyćBucholc Krok pisze:Dynię na głowę już masz..

Pomysł świetny, tylko wątpię, aby:Bucholc Krok pisze:Ale zamiast cukierków możesz wołać o soundtracki. Ciekawe co byś zebrał.
a) mi cokolwiek dawano
b) ludzie tak posiadali tyle soundtracków
c) a jak już by posiadali to czy byliby gotowi mi je dać