Gdyż w sumie powoli jestem bliski zrozumienia jaką Ty muzykę lubisz i jaka Tobie w obrazie odpowiada. Chociaż dalej pojawiają mi się nieścisłości. Gdyż gdybyś np. odrzucił "How To Train Your Dragon" za jego bombastyczność w obrazie, to tym bardziej powinieneś to zrobić z "Inception", gdzie mamy też do czynienia z wyrazistą i mocną muzyką. Jednocześnie też zawsze twierdziłem, że lubisz Williamsa, ale w sumie też nie wiem jak akceptujesz w takim razie jego styl podkładania muzyki pod film.
Top 10, 2010
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pewnie nie zbiednieje, ale już raczej w tym plebiscycie nie wygra
Chociaż nie ukrywam, że chętnie bym usłyszał Twoich uwag co do tej muzyki w obrazie. Tylko nie chciałbym do tego tematu zaśmiecać.
Gdyż w sumie powoli jestem bliski zrozumienia jaką Ty muzykę lubisz i jaka Tobie w obrazie odpowiada. Chociaż dalej pojawiają mi się nieścisłości. Gdyż gdybyś np. odrzucił "How To Train Your Dragon" za jego bombastyczność w obrazie, to tym bardziej powinieneś to zrobić z "Inception", gdzie mamy też do czynienia z wyrazistą i mocną muzyką. Jednocześnie też zawsze twierdziłem, że lubisz Williamsa, ale w sumie też nie wiem jak akceptujesz w takim razie jego styl podkładania muzyki pod film.
Wiele pytań i mało odpowiedzi, ale fajnie, że wziąłeś udział w ankiecie i mniej fajnie, że pomogłeś wygrać "Ghost Writerowi"
Ale dałeś "Inception" na ładnej pozycji, więc Twoje winy są Ci odpuszczone

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I ja właśnie staram się odtworzyć ten świat. I naprawdę jestem blisko, ale parę rzeczy mi przeszkadza, jak chociażby fakt, że Marek lubi Williamsa (chwała mu za to) i to, że umieścił wysoko "Inception" na tej liście (chwała mu za to). W każdym razie jest swoistym Człowiekiem Zagadką dla mnie Marek, bez urazy MysteryKoper pisze:On ma teraz swój świat.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Mefisto
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Marek camy ogląda - łe, ale fail 
Pookowa nie jest taka zła, sam oceniam na 3,5, ale oczywiście miejsce na liście to cały Marek
Chociaż np. takiego "Kupca weneckiego" Pani Jocelyn P. przejść nie byłem w stanie...
Skoro Marek Badelta dał na miejsce 10 to faktycznie był to słaby rok
(choć ja do Klausa nic nie mam bo to w porządku gość).
Mystery - dziś swoją listę jednak wrzucę też
(jeżeli głosowanie jest do 23:59?)
Pookowa nie jest taka zła, sam oceniam na 3,5, ale oczywiście miejsce na liście to cały Marek
Skoro Marek Badelta dał na miejsce 10 to faktycznie był to słaby rok
Mystery - dziś swoją listę jednak wrzucę też

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Zejdźcie już ze mnie, co.
Gdybym obejrzał cama HTTYD to pewnie nie usłyszałbym żadnego dialogu tylko samą muzykę, bo pewnie tak fatalne audio by było. 
A ten Badelt znowu.
Równie dobrze mógłbym na jego miejsce wstawić Greenwooda albo King's Speech albo jeszcze ze 2 inne scory. Ja nie ukrywam że to taka zapchajdziura wrzucona dlatego, że Myster nakazał konkretnie 10 tytułów, ale wciąż uważam mimo wzburzenia wyznawców Powella (pozdro Mefi
), że to porządny score jest. A że rok rozczarowujący to niestety nie da się ukryć, choć w większości roczników ciężko byłoby mi uzbierać naprawdę mocny top 10 (dlatego z reguły ograniczam się do 5 pozycji).
Dziwię się jeszcze, że nikt mnie nie zjechał za brak Airbendera.
A ten Badelt znowu.
Dziwię się jeszcze, że nikt mnie nie zjechał za brak Airbendera.