Ciekawe ilu układało/układa swoją wobec innych bo tak wypada, bo jest oryginalnie, ekstrawagancko etc...bladerunner pisze:Wszyscy się śmiali z mojej listymuaddib_dw pisze:Bladu jak się podoba to czemu masz nie dawać w ulubionej dyszce.

Smok i Airbender ani oryginalny ani ekstrawagancki jest, ot świetnie mi sie tego słucha przez co trafiły na sam szczyt. Co się zaś tyczy Ghosta to mam w d... to jak go inni stawiaja wręcz przyznam, że do tej pracy miałem dystans lecz gdy obejrzałem film mile mnie ta muza zaskoczyła, za niesamowity klimat i zajebiste The Truth About Ruth powędrowała tak wysoko. Podobnie sie ma sprawa z Incepcją tej muzyki sie słucha, aby docenić jej klimat w tym przypadku nie potrzebny mi był film. Wracając do Ghosta i w/w utworu, to jak niesamowicie muzyka wyjaśnia tajemnicę fabuły przypomina mi równie cudowne zakończenie Znaków autorstwa kompozytora, który jak zauważyliście wiedzie prym w moim top 10. Ot The Truth About My Top 10.Mystery Man pisze:Wszyscy. Wszędzie tylko Smok, Ghost i Airbendermuaddib_dw pisze:Ciekawe ilu układało/układa swoją wobec innych bo tak wypada, bo jest oryginalnie, ekstrawagancko etc...
Mocno przesadzone opinie i hyp'y tym Coulaisem. Choć faktycznie można go umieścić w top 10 . To w filmie może robić swoje, ale płyta ? średniak we wszechmiar, choć jak na filmówkę to i tak można mówić tu o odrobinie artyzmu.Mefisto pisze: 10. Oceans
Pomyliłeś nazwiska.Mocno przesadzone opinie i hyp'y tym Coulaisem. Choć faktycznie można go umieścić w top 10 . To w filmie może robić swoje, ale płyta ? średniak we wszechmiar, choć jak na filmówkę to i tak można mówić tu o odrobinie artyzmu.
A to nie jest serial? :)08. Lost - The Final Season