Hej, żeby było jasne, mnie nie zależy, aby do każdego filmu Hans Zimmer komponował muzykę, ale akurat w westernie chętnie bym go usłyszałBucholc Krok pisze:Chyba coś podobnego już dzisiaj czytałem w innym wątku?Może Hans nie ma czasu? A w zasadzie to przy czym on teraz dłubie?
Jeżeli ta oficjalna strona to www.johnpowellcomposer.com to nie jest oficjalnaMefisto pisze:ma oficjalną stronę, ale z tego co widzę, to nie działa obecnie
W sumie tak, ale z tego co zrozumiałem to ten zespół trochę tej muzyki na rzecz tego filmu skomponował. A więc chyba sytuacja chyba nie będzie wyglądała jak w przypadku "Transformersów 2" gdzie tylko jeden utwór ("NEST") bazuje na piosence Linkin Park, a resztą się już Jablonsky sam zajął. Tutaj wynika bardziej, że otrzymamy "Music Composed By John Powell & Mastodon" - chyba takEle pisze:Jest tam wzmianka o PowelluCzyli będzie zaangażowany w score.
Ale z drugiej strony do "Holiday" została już muzyka normalnie wydana, więc może będzie dobrze. Chociaż co do tych wszystkich wydań jakie istnieją na rynku to ja nie jestem specjalistą, choć są zapewne osoby na tym forum, które w tym siedząMatija34 pisze:Wawrzyniec wspomnial o nadchodzacym It's Complicated Hansa Zimmera.
Podejrzewam,ze to bedzie muzyka bliska Holiday czyli niewatpliwie warto zwrocic uwage na ten projekt.
Moje obawy sa co do wydania.
Jezeli wypuszczą na rynek jedną suite jak w Something's Gotta Give to niewatpliwie bede rozczarowany.
A to, że warto czekać to już inna kwestia. Mój jedyeny problem jest taki, że w ogóle trzeba tak długo czekać. Myślałem, że ten film będzie gdzieś na na styczeń, luty, marzec, a to jednak jeszcze trochę więcej czekania. Po za tym interesuje mnie też bardzo współpraca z tym zespołem Mastodon. Ciekawe co z tego wyjdzie? Ale na to wszystko rzeczywiście przyjdzie nam, a może lepiej powiedziane, mi trochę poczekaćMatija34 pisze:Powell jest naprawde dobrym kompozytorem,wiec mysle,ze warto zaczekac.