Właśnie o tym dzisiaj rozmawiałem z Tobą ranoAdam Krysiński pisze:takie coś Cie smieszy?poi pierwsze nic złego na niego nie napisałem tylko na jakiegoś Morisa
i pożartowałem sobie z Desplata w 2 postach, a ten już przerażony
Od Henryka 4 do jęz. niemieckiego - offtop z TOP10
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja właśnie chciałem napisać temat pt. "Od Szadama do Adama", w którym ukazałbym wewnętrzną przemianę Adama, która jak wierzyłem nastąpiła. Chciałem nawet optować, aby Adam nie był dłużej honorowym patronatem działu Offtop, gdyż już nie offtopuje. Ale niestety wraca do starych nawyków, szkoda gdyż był na dobrej drodzeBucholc Krok pisze:Długo nie trwało, znowu się ......Wawrzyniec pisze:A Adam widzę wraca do dawnej formy, a już chciałem miłego posta na jego temat napisać
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie, tylko w Twojej. Cała reszta to wariaci. 

Tobie już całkiem odwaliło?Wawrzyniec pisze:A ja właśnie chciałem napisać temat pt. "Od Szadama do Adama", w którym ukazałbym wewnętrzną przemianę Adama, która jak wierzyłem nastąpiła. Chciałem nawet optować, aby Adam nie był dłużej honorowym patronatem działu Offtop, gdyż już nie offtopuje. Ale niestety wraca do starych nawyków, szkoda gdyż był na dobrej drodze
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
Adam lubi wkurwiać kota, ale nie zmienia to faktu, że kocham gościaWawrzyniec pisze:A ja właśnie chciałem napisać temat pt. "Od Szadama do Adama", w którym ukazałbym wewnętrzną przemianę Adama, która jak wierzyłem nastąpiła. Chciałem nawet optować, aby Adam nie był dłużej honorowym patronatem działu Offtop, gdyż już nie offtopuje. Ale niestety wraca do starych nawyków, szkoda gdyż był na dobrej drodzeBucholc Krok pisze:Długo nie trwało, znowu się ......Wawrzyniec pisze:A Adam widzę wraca do dawnej formy, a już chciałem miłego posta na jego temat napisać
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully