Nie przepij !
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Conana odkładasz w nieskończoność. 
http://allegro.pl/basil-poledouris-cona ... 61359.html
Nie wiem jak to się kalkuluje.

http://allegro.pl/basil-poledouris-cona ... 61359.html
Nie wiem jak to się kalkuluje.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Faktycznie, jak za darmo, ale chyba tylko dla miłośników japońskich krzaczków zwłaszcza, że tutaj jest dwa razy taniej:Bucholc Krok pisze:65zł to jak za darmochę. Chyba w Empiku więcej wołają.
http://merlin.pl/Harry-Potter-And-The-C ... 17422.html
Bucholc, czy ty aby nie jesteś na etacie u Pana unikata, ze takie herezje prawisz

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No to prędko tego Conana nie posłuchasz. Żeby tylko nie skończyło się na tym, iż będziesz musiał wytrzepać na niego kwotę, za którą mógłbyś kupić 3 lub 4 ścieżki.bladerunner pisze:Za Conana mogę mieć dwa nowe scory.

Dobrze, że nie napisałeś, iż to ja sam jestem panem Unikatem.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bucholc, czy ty aby nie jesteś na etacie u Pana unikata, ze takie herezje prawisz

- Nominowany do Emmy
Bez przesady, Tadlow ciągle ma to wydanie za ~19 funtówBucholc Krok pisze:
No to prędko tego Conana nie posłuchasz. Żeby tylko nie skończyło się na tym, iż będziesz musiał wytrzepać na niego kwotę, za którą mógłbyś kupić 3 lub 4 ścieżki.
Nie wiem, bo japońce mnie nie interesują. Odniosłem się do Twojego sformułowania, że to dobra cena, bo w empiku normalne wydanie więcej kosztuje.Bucholc Krok pisze: Dobrze, że nie napisałeś, iż to ja sam jestem panem Unikatem.Jakie herezje?
Po ile masz normalnie japończyki
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Aż się nie skończy.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bez przesady, Tadlow ciągle ma to wydanie za ~19 funtów

CHYBAOdniosłem się do Twojego sformułowania, że to dobra cena, bo w empiku normalne wydanie więcej kosztuje.
Ostatnio zmieniony pn gru 27, 2010 17:27 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
Airbender też był.. przez miesiącnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bez przesady, Tadlow ciągle ma to wydanie za ~19 funtówBucholc Krok pisze:
No to prędko tego Conana nie posłuchasz. Żeby tylko nie skończyło się na tym, iż będziesz musiał wytrzepać na niego kwotę, za którą mógłbyś kupić 3 lub 4 ścieżki.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
No, był i jestAdam Krysiński pisze:Airbender też był.. przez miesiącnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bez przesady, Tadlow ciągle ma to wydanie za ~19 funtówBucholc Krok pisze:

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy