Od Henryka 4 do jęz. niemieckiego - offtop z TOP10
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Od Henryka 4 do jęz. niemieckiego - offtop z TOP10
Tylko przesłucham "Tron" i w sumie mam ten rok zaliczony. "Black Swann" nie zaliczam, gdyż film ukazuje się dopiero w styczniu, a nie mam w zwyczaju słuchać ścieżek przed obejrzeniem filmu, ale czasami robię wyjątki patrz "The Tourist" czy też "The Last Airbender.
Co do composerów to też dwa pierwsze mam już zaklepane, dalej musiałbym pomyśleć.
W każdym razie będzie się działo i na pewno nie jednego z Was zaskoczą moje wyboru, szczególnie te dotyczące pierwszych miejsc
Co do composerów to też dwa pierwsze mam już zaklepane, dalej musiałbym pomyśleć.
W każdym razie będzie się działo i na pewno nie jednego z Was zaskoczą moje wyboru, szczególnie te dotyczące pierwszych miejsc
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wcale nie tak tylko chyba...DanielosVK pisze:Który, jak wiadomo, z Henryczkiem IV ma wspólne tylko nazwisko i kasę w portfelu.
poza tym jest tym zachwycony
http://www.youtube.com/watch?v=2ASsGr4YSZY
jak pewnie i każdym jednym scorem, które wychodzi z jego studia, gdzie wśród tego wspaniałego wystroju, nastrojowego oświetlenia, przy lampce najlepszego wina... rodzą się dzieła doskonałe.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:żebyś znowu mógł wszem i wobec 133 raz powtarzać, że Incepcja to dzieło doskonałe, chwalmy Hansa, a Desplat jest be i jego Ghost Writer Ci się nie podoba?
Koper, weź już przestań, bo jak Wawrzek powiedział, ze wszystkich zaskoczy, to jestem pewien, że bedzie miał przynajmniej jednego Desplata w swoim TOP i to w pierwszej 5
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: