Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wreszcie po remoncie, więc można było ułożyć parę płyt... 
Półki Howard-Poledouris-Delerue-Kilar-drobnica/Powell:

Półki francuskie(Desplat/Rombi)-Giacchino-Young-Kamen-Elfman-Goldsmith:

I różności:

Półki Howard-Poledouris-Delerue-Kilar-drobnica/Powell:

Półki francuskie(Desplat/Rombi)-Giacchino-Young-Kamen-Elfman-Goldsmith:

I różności:

Ostatnio zmieniony wt gru 28, 2010 22:28 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rety, Althazan, Twa kolekcja jest WIELKA
Aż chce mi się paść na kolana i składać pokłony przed Tobą i Twą kolekcję. Jakby co samobiczować też się mogę, jako że ja tak zajebistej kolekcji nie posiadam. Choć wiadomo, że nie wszystkie z Twych płyt chciałbym mieć
Ale sam rozmiar robi wrażenie (bez sprośnych aluzji proszę
) Respect You'r The Man
P.S. Nie żebym był jakoś złośliwy, ale czy Ty niektóre z tych płyt w ogóle słuchasz, gdyż widzę, że są dalej w folii

P.S. Nie żebym był jakoś złośliwy, ale czy Ty niektóre z tych płyt w ogóle słuchasz, gdyż widzę, że są dalej w folii

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Każda przynajmniej raz była słuchana.Wawrzyniec pisze:P.S. Nie żebym był jakoś złośliwy, ale czy Ty niektóre z tych płyt w ogóle słuchasz, gdyż widzę, że są dalej w folii![]()

Ło jej, pierwszy soundtrack to najprawdopodobniej było "Podwójne Życie Weroniki" kupione około 10 lat temu.swordfish pisze:Althazan: Kiedy kupiłeś pierwszy soundtrack? Czy kupujesz kolejne tytuły w miesiącu ich premiery, czy czekasz na promocje? Ile wydajesz miesięcznie na płyty?
A ten Star Trek Giacchiniego to jakaś specjalna edycja?
Premierowe soundtracki kupuję od razu, ale nie wszystkich kompozytorów, tylko tych co ich lubię słuchać. Poza tym, z reguły jak wychodzą japońskie wydania kilka miesięcy później, to je wymieniam na japońce.

Na promocje nie czekam, bo wg mnie czekając - częściej można się przejechać niż zyskać... Statystycznie kupuję 11 i pół soundtracka miesięcznie

A Star Trek to wydanie deluxe 2CD z Varese Club - tu można sobie porównać tracklisty itd.:
http://www.soundtrackcollector.com/cata ... elid=50724
To tak jak ja!Althazan pisze:Statystycznie kupuję 11 i pół soundtracka miesięcznie

I jeszcze jedno pytanie, tym razem do wszystkich: Czy ktoś z Waszych domowników korzysta z Waszej kolekcji i się nią zachwyca? Czy macie potencjalnych "spadkobierców" swoich skarbów? U mnie żona z synem stukają się w czoło. "I co znowu kolejne CD? Gdzie to będziesz trzymał? Nie ma na to miejsca! Nikt po za Tobą tego nie słucha. Daj z tym spokój."
Syn sporadycznie jak widzę, że słucham jakiegoś soundtracku, to z ciekawości przeskakuje mi po kawałkach utworów i zaraz całkiem wyłącza. Zupełnie go to nie interesuje. Ale jak jest płyta DVD z filmem, to co innego. Cały ogląda. I przy oglądaniu STAR WARSA czy POTTERA nuci radośnie tematy przewodnie ... Ale sama muzyka bez obrazka to u niego nie do przyjęcia. RMF Classic jak gra w kuchni, to słucha też przez chwilę i szybko przełącza na badziewie.