Meldować kogo dopisać do flaszki
IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
-
Turek
IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
Pisaliśmy o tym jakich chcemy composerów a kto z nas forumowicze będzie w Kraku? Ja obecny będę choćbym pieszo z Wronek iść musiał 
-
bladerunner
Re: IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
1. Bladu będzieTurek pisze:Pisaliśmy o tym jakich chcemy composerów a kto z nas forumowicze będzie w Kraku? Ja obecny będę choćbym pieszo z Wronek iść musiał
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
bladerunner
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja też nie wiem. Nie wiem kto będzie na tym festiwalu, nie wiem czy nie będę wtedy zajęty, nie wiem co będę wtedy robił. Ogólnie same niewiadome. Choć nie ukrywam, że z zacnymi użytkownikami forum i w ogóle członkami PTMF bym się spotkał, a nawet byłbym zaszczycony móc ich spotkać na żywo. Tylko po co od razu wódkę pić, nie lepiej jakieś inne wykwintne trunki. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
Chciałbym się napić wódki z Wami , czujecie Blusa panowieWawrzyniec pisze:Ja też nie wiem. Nie wiem kto będzie na tym festiwalu, nie wiem czy nie będę wtedy zajęty, nie wiem co będę wtedy robił. Ogólnie same niewiadome. Choć nie ukrywam, że z zacnymi użytkownikami forum i w ogóle członkami PTMF bym się spotkał, a nawet byłbym zaszczycony móc ich spotkać na żywo. Tylko po co od razu wódkę pić, nie lepiej jakieś inne wykwintne trunki.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzek, co postawisz, to wypijemy.Wawrzyniec pisze:Choć nie ukrywam, że z zacnymi użytkownikami forum i w ogóle członkami PTMF bym się spotkał, a nawet byłbym zaszczycony móc ich spotkać na żywo. Tylko po co od razu wódkę pić, nie lepiej jakieś inne wykwintne trunki.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński