Już lecą na pysk. U pana Zbyszka za jedyne 125 zeta możesz kupić to cudoBucholc Krok pisze:Adam Krysiński pisze:BASIL POLEDOURIS - FLESH+BLOOD (EXPANDED, PROMETHEUS, OOP)![]()
Spadną cenki, spadną.
SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To i tak znośna cena, bo kiedyś widziałem u partaczy za ok. 80$.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Już lecą na pysk. U pana Zbyszka za jedyne 125 zeta możesz kupić to cudo
Adam Krysiński pisze:spadną chwilowo. wersja intrady szybko zniknie bo limit mały i ceny obu skoczą
No nie wiem. Ile lat leżała wersja Prometeusza?
Ale za niewielką część tego, co można było dostać, gdy jeszcze nie było wydania Intrady.także Bucholc bez obaw, o jeść nie woła, zobaczymy za rok
wersja prometheusa chodziła chyba po ok 50-60$ tak realnie. więc nawet niech spadnie do 20$ to i tak wtedy wersja intrady się zwróci całkowicie i już
a bankowo gdy wersja intrady zniknie, a zniknie szybko, to obie wersje znów będą w cenie, choć wiadomo że intradowa wówczas bardziej. Predek z varese potaniał owszem ale dalej poniżej 40$ cięzko trafić, a taka kasa piechotą nie chodzi i jest 2 razy większa niż koszt tego predzia oryginalnie w 2003 r.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
u nas to ludzie nie kupują płyt przecież wiesz
ja czasem śledzę ebay i jak widzę widełki rzędu 50-150 więc wiadomo te górne wartości pomijamy bo to oszołomy. na mojego mi Tomek znalazł klienta za chyba coś koło 50$? i nie żałuję, bo miałem za darmo cały rzut Lali praktycznie wówczas, a płyta była mi już zbędna. owszem że można powiedzieć że straciłem na samym predku, bo fizycznie dałem za niego wcześniej więcej, ale to taki biznes, że raz stracisz a raz nie. tak czy siak, jesli płyta z jakiegoś hitu zejdzie to zawsze będzie kosztować drożej niż w momencie wydania.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No właśnie. jak się nie ma samemu dostępu do klientów (rynku w ogóle - nie można samemu wystawiać) to można sobie jedynie gdybać co do wartości na podstawie innych aukcji. A jakby Tomka nie było to byś sobie mógł ją tylko trzymać ze świadomością jej wartości, bo u nas nikt by tyle nie dał.Adam Krysiński pisze:u nas to ludzie nie kupują płyt przecież wieszja czasem śledzę ebay i jak widzę widełki rzędu 50-150 więc wiadomo te górne wartości pomijamy bo to oszołomy. na mojego mi Tomek znalazł klienta za chyba coś koło 50$?
-
bladerunner
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully