To ja już od razu mogę złożyć moją rezygnację. Niestety mam dość obowiązków, przez jakieś najbliższe trzy tygodnieMystery Man pisze:Nie wiem jak wy, ale ja już wystarczająco odpocząłemW ogóle proponuje uzgodnić wcześniej jakiś oficjalny termin startu, tak by na omówioną datę wszyscy stawili się zwarci i gotowi
Jaka to melodia? ODCINEK 2: It's A Mad, Mad, Mad, Mad World.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja bym był za tym, ale chłopaki wolą krótkie dystanse. Chcą wygrać konkurs w tydzień.
Więc najlepiej dawać podpowiedzi co 10 minut.
Jednak im podpowiedzi będą częściej, tym więcej czasu będzie trzeba poświęcać na zabawę. Oczywiście jeśli będzie się chciało jakiekolwiek punkty zdobyć. Mnie te szybkie odgadywanki męczyły w poprzednim odcinku.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rety, musisz to przypominać. Nie dość, że noszę to poczucie winy w moim sercu już od tak dłuższego czasu, to ta rana w ogóle się nie chce zabliźnićMystery Man pisze:Z tego co teraz oglądam, tylko Wawrzyniec (General) i Babuch (Restoration) uzyskali po moich zagadkach 5 punktów, a pragnę przypomnieć, że był to dopiero początek gry
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A bo napisanie krótkiej odpowiedzi to co innego od zaangażowania się w wielkie zgadywanie, wyszukiwanie zagadek itd. A na to na razie niestety z wielkim żalem stwierdzam, nie mam czasuMystery Man pisze: A czemu Cię nie będzie, z te go co widzę, cały czas jesteś
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeszcze jedno mi się przypomniało. Co do narodowości to już chyba ustaliliśmy, że powinien się liczyć kraj urodzenia kompozytora, a nie jego rodziców?
Poza tym jeszcze taka oczywistość, która nie dla wszystkich może być oczywista.
Jeśli piszemy, że jakiś kompozytor jest Amerykaninem (lub nie jest Amerykaninem), to mamy na myśli tylko obywatela USA, a nie całej Ameryki Płn. czy obu Ameryk.
Są jeszcze jakieś uwagi co do narodowości? A może ogólnie do podpowiedzi?
Poza tym jeszcze taka oczywistość, która nie dla wszystkich może być oczywista.
Są jeszcze jakieś uwagi co do narodowości? A może ogólnie do podpowiedzi?
Co do narodowości to za główne źródło proponuje przyjąć miejsce urodzenia podane na IMDB.
Jeśli chodzi o podpowiedzi to dobrze by było gdyby mówiły nieco więcej niż "imię kompozytora to jednocześnie imię popularnego bohatera gry komputerowej", szczególnie przy wydłużonej częstotliwości ich podawania.
Jeśli chodzi o podpowiedzi to dobrze by było gdyby mówiły nieco więcej niż "imię kompozytora to jednocześnie imię popularnego bohatera gry komputerowej", szczególnie przy wydłużonej częstotliwości ich podawania.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może być.Mystery Man pisze:Co do narodowości to za główne źródło proponuje przyjąć miejsce urodzenia podane na IMDB.
No tak, ale przecież mamy 3 podpowiedzi. Ja wiem, że każdy chciałby odgadnąć po pierwszej, ale...Jeśli chodzi o podpowiedzi to dobrze by było gdyby mówiły nieco więcej niż "imię kompozytora to jednocześnie imię popularnego bohatera gry komputerowej", szczególnie przy wydłużonej częstotliwości ich podawania.
A co do Mario, do którego nawiązujesz, to przecież odgadłeś jego imię.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przy samym imieniu to może i mało, ale z nazwiskiem..Mystery Man pisze:Nie odgadłem, ale wpadło mi do głowy, że to mógł być on, lecz to troszkę za mało żeby przeszukiwać cały SC,
Na SC są 3 'Lary' (choć to mógł być też Larrytym bardziej, że mogło się okazać, że to jakaś Lara