Jakaż to prowokacja, raczej niewinne żarty. Uśmiechnij się kolego, idą ŚwiętaWawrzyniec pisze:Slaba prowokacja
Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeśli bym wiedział, że będzie bez folii to dlaczego miałbym dostać zawału? Inna sprawa, gdyby była opisana jako "używana jak nowa", ale po otwarciu by sie okazało, że ma rysy.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:większość z nich nie była w celafonie. Bucholc mógłby dostać zawału w trakcie rozpakowywania przesyłki
Zdrowie ważniejsze od pieniędzy.bladerunner pisze:Wiadomo, że każdy woli nówkę nieśmiganą w folii, ale jak się trafi taka Incepcja nawet z jedna ryską, ale o połowę taniej to czemu by nie wziąć?
A jeszcze bardziej opłaca się ściągnąć z neta za darmo.Adam Krysiński pisze:bo Bladu wreszcie przejrzał że opłąca się kupić używkę za pół ceny by mieć na co innego z reszty hajsu
- Nominowany do Emmy
Każdy kupuje wedle sowich potrzeb, możliwości finansowych i należy to uszanować. Mnie folia na płycie, jest zasadniczo obojętna i nie traktuje tego jak fetysz. Jeżeli mogę kupić taniej, bez celafonu, to górę bierze rozum i prosty rachunek ekonomicznybladerunner pisze:spartoliłeśWawrzyniec pisze:A ja zakupilem nowke w folii zaraz po premierze i tez jestem zadowolony.
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
bladerunner
- Nominowany do Emmy
Z jednego, bardzo prozaicznego powodu. Nie chciałbym, aby obdarowany mógł pomyśleć, że płyta nie jest nowa.Bucholc Krok pisze:Dlaczego jako prezent powinna być w folii?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jest tylko jedna sytuacja, gdy folia jest dla mnie koniecznością, a dotyczy zakupu płyty, która ma być komuś podarowana.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie kupuje samych nowym soundtrackow. I mam tez pare uzywanych, w tym trzy od Kopera np. Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
bladerunner
Koper masz jakiś scory do sprzedania za piątaka??Wawrzyniec pisze:Ja nie kupuje samych nowym soundtrackow. I mam tez pare uzywanych, w tym trzy od Kopera np. Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tym bardziej, że teraz jest taka sytuacja, że niby płyta nie jest limitowana, a czasem nie można dostać bo się sprzedała.Wawrzyniec pisze:Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.