To nie jest czepianie się o pudełko, tylko o rzetelność sprzedającego. Informacja o pękniętym pudełku czy wyłamanych ząbkach powinna być podana. Zwłaszcza o tym drugim.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:No, nie robi, ale z drugiej strony, czepianie się o pęknięte pudełko, gdy płyta prawie za darmo, to jakoś tak nie po chrześcijańsku
Nie przepij !
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tak, zakopią mnie z płytami, żebym mógł sobie na tamtym świecie posłuchać.bladerunner pisze:Bucholc ogarnij się wreszcie do groby zabierzesz te płyty?

To możliwe. Pakują po kilkaset sztuk to co się będą szczypać.bladerunner pisze:ja kilka razy w sklepie kupiłem i miała fabrycznie wyłamane ząbki pewno.

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Ok, ale skąd ma wiedzieć, że ząbki są wyłamane jak płyty, które sprzedaje są zafoliowane?Jeżeli mam być szczery, to mi by mi się nie chciało pisać, że pudełko ma tyle i tyle pęknięć, w takim, a takim miejscu i naprawdę nie sądzę, aby to miało coś wspólnego z nierzetelnością. Sorki Bucholc, ale czepianie się o to w przypadku tego konkretnego człowieka, jest naprawdę szukaniem dziury w dupie. Zawsze możesz jednak kupić 3 razy drożej u partaczy, albo na Ebay i zastrzec, że pudełko ma być w stanie nienaruszonymBucholc Krok pisze: To nie jest czepianie się o pudełko, tylko o rzetelność sprzedającego. Informacja o pękniętym pudełku czy wyłamanych ząbkach powinna być podana. Zwłaszcza o tym drugim.