Ostatniego Batmana Zimmer ma chyba sam robić.Wawrzyniec pisze::roll: Zimmer jest "zle". Nie ma Zimmera tez "zle". Trudno Wam dogodzic. :roll:
A w sumie ja jestem zadowolony, ze sie Zimmer za ten projekt nie zabiera. Bardzo dobrze, niech sie lepiej z JNH na Batmanie skoncentruja. :)
Hans Zimmer - Superman
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
I tak muzykę robił głównie Zimmer. Co prawda JNH swoje zrobił, walnął parę melodyjek i aranżacji, ale ja głównie wyczuwam styl i naleciałości Zimmera. Sądzę, że bez JNH wiele score nie straci, a przynajmniej obejdzie się bez kompromisów ze strony Zimmera (bo domyślam się, że przy współpracy często musieli iść na kompromis).
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po nabiciu 2000 postów możesz sobie wybrać kompozytora który będzie Ci się wyświetlał pod nickiem, tak jakoś pomyślałem o Newmanieeee?

Toż w tym wywiadzie sam powiedział, że nie wiedziałby jak się za to wziąć i woli robić wciąż to samo w BatmanachWawrzyniec pisze:Jestem innego zdania.Mystery Man pisze:Nie zatrudnią, Hans zchickeniałKoper pisze:a jak go jednak zatrudnią?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak, ale nie jest powiedziane w tym wywiadzie, ze sie za ten projekt w ogole zabral. A po za tym ciekawi mnie, czy w ogole wiele kompozytorow i to z tego najwyzszego szczebla, mialo by pomysl na te muzyke.Mystery Man pisze:Toż w tym wywiadzie sam powiedział, że nie wiedziałby jak się za to wziąć i woli robić wciąż to samo w BatmanachWawrzyniec pisze:Jestem innego zdania.Mystery Man pisze: Nie zatrudnią, Hans zchickeniał
Dla mnie postapil slusznie. Ale dla Was, jakby wzial, to byloby zle, a jak nie wzial, to tez zle

A na miejscu Mefisto to bym w ogole nie zmienial kompozytora, gdyz po co, skoro ma sie najlepszego z najlepszych

#WinaHansa #IStandByDaenerys