Patrz Tobie każdy powtarza w kółko to samo a Ty nadal swoje. Desplat Pottera jest zdecydowanie lepszy od 1 i 2 Williamsa, która wieje nudą.Wawrzyniec pisze:Mam taka nadzieje. Gdyz to bylby naprawde smiech na sali, gdyby Desplat za tego Pottera dostal Oscara, a Williams za ani jednego ze swoich nie dostal.lis23 pisze:Ja tam myślę że nominacja może będzie ale na Oscara szans nie ma
ALEXANDRE DESPLAT - HARRY POTTER i INSYGNIA ŚMIERCI (I & II)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
bo nad trójką można by ewentualnie pomyśleć, że jest lepsza, ale to po długich żmudnych debatachWawrzyniec pisze:A dlaczego piszesz o tylko o Potterach 1 i 2, a co z trojka. Dla mnie akurat score Desplata jest nudny, pomijajac te kawalki a la "The Dark Knight". A naprawde nudne, to jest to ciagle powtarzanie, ze muzyka Williamsa jest nudna.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za dużo dobrych prac, żeby Kaczmarek dostał tego oscara. Nie zasłużył i tyle w temacie.Wawrzyniec pisze:A masz na mysli te pamietna galeAdam Krysiński pisze:Wawrzyńcu, Twojego Big Dżona nawet Jan EjPi pozamiatał na galiChyba juz nie raz pisalismy i wiekszosc osob sie ze mna zgadza, ze teoretycznie to Jan EjPi najmniej zasluzyl na te statuetke z tych nominowanych
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dostał pewnie, bo jego muzyka była trochę nietypowa dla Hollywoodu. Poza tym, też wolałbym Pasję i Osadę, ale Marzyciela stawiam nad Więźniem Azkabanu. W każdej kategorii.Wawrzyniec pisze:A masz na mysli te pamietna gale :roll: Chyba juz nie raz pisalismy i wiekszosc osob sie ze mna zgadza, ze teoretycznie to Jan EjPi najmniej zasluzyl na te statuetke z tych nominowanych :roll:Adam Krysiński pisze:Wawrzyńcu, Twojego Big Dżona nawet Jan EjPi pozamiatał na gali :lol:
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty chyba sam się ze sobą zgadzasz.Wawrzyniec pisze:A masz na mysli te pamietna galeChyba juz nie raz pisalismy i wiekszosc osob sie ze mna zgadza, ze teoretycznie to Jan EjPi najmniej zasluzyl na te statuetke z tych nominowanych
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
film dobry, ale trochę za monotonny i długi.Adam Krysiński pisze:Film Romka pozamiatał Europejskie Nagrody Filmowe.. otrzymał aż 6 nagród w kategoriach: Najlepszy Film, Reżyser (Polański), Scenarzysta (Polański i Robert Harris), Scenograf (Albrecht Konrad), Kompozytor (Alexandre Desplat) i Aktor (Ewan McGregor).
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Tak to był pamiętny rok i bardzo dobre soundtracki były wówczas nominowane, osobiście bardzo mi się podoba Marzyciel lecz oscarowym soundtrackiem dla mnie nie jest.Koper pisze:Ty chyba sam się ze sobą zgadzasz.Wawrzyniec pisze:A masz na mysli te pamietna galeChyba juz nie raz pisalismy i wiekszosc osob sie ze mna zgadza, ze teoretycznie to Jan EjPi najmniej zasluzyl na te statuetke z tych nominowanych
Prace Williamsa zawsze mają wysoki poziom do którego akademia zwyczajnie się przyzwyczaiła jak i wiele osób na tym forum.
Szkoda mi natomiast J. N. Howarda który otarł się wówczas o statuetkę i podejrzewam, że jakby w tym roku lub ubiegłym wyskoczył z Osadą to by pozamiatał.
O Tomku i drugim Johnku nie wspominam bo dla mnie to były średniaki takie uzupełniacze aby 5 nominacji było

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore