Nie przepij !
Re: Nie przegap !
No ale co to za okazja, kupować CD-R'a...?bladerunner pisze:Zadecydowałem stworzyć taki temat, żeby nie przegapiać okazji.
tym razem Vangelis !!
User może sprzedać całą kolekcje![]()
http://allegro.pl/vangelis-mega-rarytas ... 05823.html

Sam sobie mogę wypalić...

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To po co ludzie kupują i to z taką cenęAlthazan pisze: No ale co to za okazja, kupować CD-R'a...?![]()
Sam sobie mogę wypalić...

Rozumiem, że to niewiele wart bootleg?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tylko 2000 sztuk!Althazan pisze:No ale co to za okazja, kupować CD-R'a...?![]()

Mają coś z głową?bladerunner pisze:To po co ludzie kupują i to z taką cenę....
.

Wart tyle, ile ktoś za niego da.Rozumiem, że to niewiele wart bootleg?
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Reklama dźwignią handlubladerunner pisze:
To po co ludzie kupują i to z taką cenę....
.
?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Raczej oszustwo zawarte w tej reklamie.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Reklama dźwignią handlu![]()

- Nominowany do Emmy
Zwyczajne wykorzystywanie niewiedzy innych. Czasami naprawdę żal patrzeć, co ludzie za ciężką kasę kupują. Z drugiej strony, jest internet i można znaleźć interesujące nas informacje, ale jak ktoś leniwy, to jego sprawa, jego forsa.Bucholc Krok pisze:Raczej oszustwo zawarte w tej reklamie.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Reklama dźwignią handlu![]()
otóż tonadszyszkownik Kilkujadek pisze: Zwyczajne wykorzystywanie niewiedzy innych. Czasami naprawdę żal patrzeć, co ludzie za ciężką kasę kupują. Z drugiej strony, jest internet i można znaleźć interesujące nas informacje, ale jak ktoś leniwy, to jego sprawa, jego forsa.

Bootlegiem można nazwać coś, co jest tłoczone, ale wykonane bez uiszczenia praw autorskich. To co tam jest sprzedawane to "wyrób garażowy"... Jakiś rok temu dwie (albo trzy, nie pamiętam) podobne płyty poszły po około 800-1000zł. Nabywca pewnie do dzisiaj myśli, że ma największe rarytasy na świecie...bladerunner pisze:To po co ludzie kupują i to z taką cenę....
.

Ciekawe za ile to wydanie pójdzieAlthazan pisze:Bootlegiem można nazwać coś, co jest tłoczone, ale wykonane bez uiszczenia praw autorskich. To co tam jest sprzedawane to "wyrób garażowy"... Jakiś rok temu dwie (albo trzy, nie pamiętam) podobne płyty poszły po około 800-1000zł. Nabywca pewnie do dzisiaj myśli, że ma największe rarytasy na świecie...bladerunner pisze:To po co ludzie kupują i to z taką cenę....
.

No to może zgłosić sprawę do allegro. Chyba wyślę im meila.
Nie warto, kilka razy wysyłałem, bez żadnego efektu. Teraz już mi się nie chce... Niech każdy dba o siebie...bladerunner pisze:No to może zgłosić sprawę do allegro. Chyba wyślę im meila.
- Nominowany do Emmy
Dokładnie, wszystkich uszczęśliwić się nie da i zwyczajnie czasami trzeba się zainteresować tym, co się chce kupić.Althazan pisze:Nie warto, kilka razy wysyłałem, bez żadnego efektu. Teraz już mi się nie chce... Niech każdy dba o siebie...bladerunner pisze:No to może zgłosić sprawę do allegro. Chyba wyślę im meila.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Lepiej napisać to na ichnim forum.bladerunner pisze:No to może zgłosić sprawę do allegro. Chyba wyślę im meila.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Mamo, gdyby to było 1492, Chariots of Fire, Blade Runner, Antarctica albo faktycznie jakiś rarytas Vangelisa pokroju Opera Sauvage lub La Fête Sauvage to bym zrozumiał. A to tylko The Bounty (chociaż są takie momenty gdy jest to "aż" The Bounty - wariacje tematu głównego i parę innych fajnych momentów). I jeszcze za taką cenę.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.