Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja też się dziwię.Adam Krysiński pisze:nie rozumiem jak można trzymać tak obi

To już lepsze. Najlepiej jest płytę odwrócić obi do wnętrza półki skoro tak słońce może zaszkodzić.ja japońce zbieram z konieczności tylko jesli nie ma innych wydań, ale obi - jak mam - sobie kładę na kupkę oddzielnie do zbiorczego pudełka na obi i już,
Już lepiej by było w środku książeczki rozłożone na płasko. Chociaż przez samo prostowanie i zginanie też się może rozerwać.a przy takim ułożeniu jak na focie Wurgera to imo ksiązeczkę trudno wyciągać żeby obi nie naderwać
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zgadzam się z Mefistem
Jeszcze chyba nie spotkałem się japońską okładką, która byłaby ładniejsza niż standardowa. Oni zawsze muszą udziwnić, że nie wspomnę o takich cudach jak zielono-biała okładka do "Planety Małp" Goldsmitha, którą niedawno na aukcji widziałem. Paskudztwo.
A pasek OBI dla mnie oznacza idiotyczną podwyżkę w cenie o kilkadziesiąt złotych. Ale kto co lubi.
PS. A skoro ich nie wyrzucać a tylko wyciągnąć, to po cholerę je trzymać?

A pasek OBI dla mnie oznacza idiotyczną podwyżkę w cenie o kilkadziesiąt złotych. Ale kto co lubi.
PS. A skoro ich nie wyrzucać a tylko wyciągnąć, to po cholerę je trzymać?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Hachiko choćby.Tomek pisze:Zgadzam się z MefistemJeszcze chyba nie spotkałem się japońską okładką, która byłaby ładniejsza niż standardowa.
Dlaczego o kilkadziesiąt?A pasek OBI dla mnie oznacza idiotyczną podwyżkę w cenie o kilkadziesiąt złotych. Ale kto co lubi.
Bez obi to zawsze wydanie nie jest kompletne. A chowają, żeby nie wyblakło na brzegu.PS. A skoro ich nie wyrzucać a tylko wyciągnąć, to po cholerę je trzymać?
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2010 09:11 am przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
no tutaj to Tomek pojechał z MEGA herezjąTomek pisze:Zgadzam się z MefistemJeszcze chyba nie spotkałem się japońską okładką, która byłaby ładniejsza niż standardowa.

#FUCKVINYL