Witajcie ;)
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To racja - piękny nie jestem. I jest mi z tym dobrze. Audi też nie mam. Na markowe ciuchy mnie akurat stać.bladerunner pisze:Pewnie nie jesteś ładny i nie masz audi oraz nie stać Cię na markowe ciuchy? współczuje .... przechodziłem to :?DanielosVK pisze:No jest. Ja bardzo lubię depresyjne klimaty, szarugę i melancholię. Sam w realu nie jestem uważany za wesołego człowieka. Ale depresji nie mam.Wojtek pisze:No ta jesień taka trochę mało wesoła jest :?
I co z tego? :P
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To ciekawe, a nie przeszkadza Ci, gdy ten śnieg jest "posypany" psimi srakami, które zwłasza zimą "pięknie" się prezentują? I już nie wspomnę o żółtawym zabarwieniu po sikach..DanielosVK pisze:Osobiście uważam zimę za najpiękniejszą porę roku, zdecydowanie moją ulubioną. Kocham mróz, kocham widok ziemi pokrytej śnieżnym puchem,
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie. Nie mieszkam w mieście i na razie nie zamierzam, a na wsi tego raczej nie spotykam. Tym bardziej, że zazwyczaj spaceruję po lasach i pewnej uroczej dolince, a tam i ludzi nie ma, a co za tym idzie, psów również nie.Bucholc Krok pisze:To ciekawe, a nie przeszkadza Ci, gdy ten śnieg jest "posypany" psimi srakami, które zwłasza zimą "pięknie" się prezentują? I już nie wspomnę o żółtawym zabarwieniu po sikach..DanielosVK pisze:Osobiście uważam zimę za najpiękniejszą porę roku, zdecydowanie moją ulubioną. Kocham mróz, kocham widok ziemi pokrytej śnieżnym puchem,
Fe.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ludzi nie ma, psów nie ma, ale internet dociera. Patrz, no.DanielosVK pisze:Nie. Nie mieszkam w mieście i na razie nie zamierzam, a na wsi tego raczej nie spotykam. Tym bardziej, że zazwyczaj spaceruję po lasach i pewnej uroczej dolince, a tam i ludzi nie ma, a co za tym idzie, psów również nie.
PS: Nie tylko ludzie i psy robią siku.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully