Witajcie ;)
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wojteł
- John Williams
hehe, ja też tak mam, o danej porze roku często wracam do pewnych soundtracków. W zimie często słucham np. Więźnia Azkabanu albo Wyznań gejszy, a Tobie co teraz wchodzi najlepiej?DanielosVK pisze:Sporo, wszystko białe i jest pięknie. Kocham zimę.Zauważyłem u siebie tendencję do słuchania muzyki, której słuchałem rok temu w zimę. Tak mi się jakoś kojarzy.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Gladiator, chociaż tak właściwie to szczególnie "Am I Not Merciful?" na punkcie którego miałem zeszłej zimy bzika i chyba już nieodmiennie będzie mi się z zimowymi pejzażami kojarzyć. Przypominam sobie również Króla Artura oraz "Antarctica" Vangelisa, z wyszczególnieniem na bardzo mroźne "Life of Antarctica".
Problemy zaczynają się robić pod koniec, gdy się robi plucha. Ale przymykam na to oko.
Sam jesteś samobójca. Osobiście uważam zimę za najpiękniejszą porę roku, zdecydowanie moją ulubioną. Kocham mróz, kocham widok ziemi pokrytej śnieżnym puchem, a szczególny urok ma dla mnie chadzanie po lesie, wśród pokrytych bielą drzew... to jest klimat. I jeszcze to cudowne powietrze.bladu pisze:Weź się ogarnij, tylko samobójcy kochają zimy.
Problemy zaczynają się robić pod koniec, gdy się robi plucha. Ale przymykam na to oko.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Chyba mamy inne pojęcie pluchy. Dla mnie plucha jest, gdy śnieg zaczyna topnieć i mieszać się z błotem i ogólnie jest tak fe. Teraz jest fajnie śnieżnie i bardzo zimowo.bladu pisze:a teraz to niby nie ma pluchy? ciężko dojechać na uczelnie, ślisko robi się wcześnie ciemno, zimno w pieruny daj spokój.
Jesień jest u mnie druga po zimie.Wojtek pisze:A jeśli samobójcy już kochają jakąś porę roku, to raczej właśnie jesień
Fe.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Góreckiego sobie posłuchaj lepiej jak zżynek...DanielosVK pisze:Gladiator, chociaż tak właściwie to szczególnie "Am I Not Merciful?" na punkcie którego miałem zeszłej zimy bzika i chyba już nieodmiennie będzie mi się z zimowymi pejzażami kojarzyć.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Pewnie nie jesteś ładny i nie masz audi oraz nie stać Cię na markowe ciuchy? współczuje .... przechodziłem toDanielosVK pisze:No jest. Ja bardzo lubię depresyjne klimaty, szarugę i melancholię. Sam w realu nie jestem uważany za wesołego człowieka. Ale depresji nie mam.Wojtek pisze:No ta jesień taka trochę mało wesoła jest