Harry Gregson-Williams 2010

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
bladerunner

#31 Post autor: bladerunner » pt gru 03, 2010 13:49 pm

Adam Krysiński pisze: mnie się podoba, kupiłem sobie na wyprzedaży, ja daję 4/5. ale nie róbmy z tego geniuszu, o to tu chodzi :)
Powiedz mi gdzie na wyprzedaży ? i czy Media markt też takie robi płyt z muzą filmową ?bo ja nie widziałem.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#32 Post autor: Adam » pt gru 03, 2010 14:47 pm

a własnie tam, 29,99. oni mają oddzielną półkę podpisaną wyprzedaże gdzie trzeba poszperać bo wszystkie gatunki muz. tam lądują obok siebie - a przynajmniej tak jest w mm w M1, na zakopianke nie jeżdże bo jest mniejsze. a że nikomu się nie chce klikac płytami po koleji na tej półce i szukać to inna sprawa :D trochę cierpliwości i 15 min na przeglądnięcie i można dorwać fajne ceny - ostatnio King Kong i Lady In The Water po 19 zł. bajka jak dla mnie.

bladerunner

#33 Post autor: bladerunner » pt gru 03, 2010 14:49 pm

Adam Krysiński pisze:a własnie tam, 29,99. oni mają oddzielną półkę podpisaną wyprzedaże gdzie trzeba poszperać bo wszystkie gatunki muz. tam lądują obok siebie - a przynajmniej tak jest w mm w M1, na zakopianke nie jeżdże bo jest mniejsze. a że nikomu się nie chce klikac płytami po koleji na tej półce i szukać to inna sprawa :D trochę cierpliwości i 15 min na przeglądnięcie i można dorwać fajne ceny - ostatnio King Kong i Lady In The Water po 19 zł. bajka jak dla mnie.
Dobra zaraz tam będę.

Mefisto

#34 Post autor: Mefisto » pt gru 03, 2010 15:02 pm

już jesteś?

bladerunner

#35 Post autor: bladerunner » pt gru 03, 2010 15:44 pm

Mefisto pisze:już jesteś?
Mefisto uwielbiam, te nasze pogaduszki :P .

ODPOWIEDZ