Powiedz mi gdzie na wyprzedaży ? i czy Media markt też takie robi płyt z muzą filmową ?bo ja nie widziałem.Adam Krysiński pisze: mnie się podoba, kupiłem sobie na wyprzedaży, ja daję 4/5. ale nie róbmy z tego geniuszu, o to tu chodzi
Harry Gregson-Williams 2010
a własnie tam, 29,99. oni mają oddzielną półkę podpisaną wyprzedaże gdzie trzeba poszperać bo wszystkie gatunki muz. tam lądują obok siebie - a przynajmniej tak jest w mm w M1, na zakopianke nie jeżdże bo jest mniejsze. a że nikomu się nie chce klikac płytami po koleji na tej półce i szukać to inna sprawa
trochę cierpliwości i 15 min na przeglądnięcie i można dorwać fajne ceny - ostatnio King Kong i Lady In The Water po 19 zł. bajka jak dla mnie.

Dobra zaraz tam będę.Adam Krysiński pisze:a własnie tam, 29,99. oni mają oddzielną półkę podpisaną wyprzedaże gdzie trzeba poszperać bo wszystkie gatunki muz. tam lądują obok siebie - a przynajmniej tak jest w mm w M1, na zakopianke nie jeżdże bo jest mniejsze. a że nikomu się nie chce klikac płytami po koleji na tej półce i szukać to inna sprawatrochę cierpliwości i 15 min na przeglądnięcie i można dorwać fajne ceny - ostatnio King Kong i Lady In The Water po 19 zł. bajka jak dla mnie.