Zgadzam się bębnie o tym już od dawien dawna.Mystery Man pisze: . A to, że Shrek bardziej słuchalny od Smoka, to chyba tylko dlatego, że jest pół godziny krótszy
Harry Gregson-Williams 2010
Re: Harry Gregson-Williams 2010
Re: Harry Gregson-Williams 2010
mam zawałKoper pisze:Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabladerunner pisze:Prince of Persia - 4 - score legenda:), jeden z lepszych jakie słyszałem.
ponownie: Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabladerunner pisze:Ogólnie Harry przegrał walkę z Desplatem choć , niewiele brakowało a to on byłby komposerem roku

http://pl.wikipedia.org/wiki/Asgardbladerunner pisze:Kim są Bogowie Asgardu ?
mnie się podoba, kupiłem sobie na wyprzedaży, ja daję 4/5. ale nie róbmy z tego geniuszu, o to tu chodziNo fajni jesteście Skoro Pirnce to słaba trója to ja życzę sobie i wielu innym osobom więcej tak słabych prac. Czy tylko mnie się prince podoba
.

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Po jakiego człona Tobie druga sztuka?Jak masz nadmiar kasy, to lepiej na biedne dzieci ją przeznaczbladerunner pisze:Destiny a zwłaszcza końcówka to geniusz zresztą podobnie jak Ostrich Race, wyprzedaż była ? gdzie ? to może kupie sobie drugą sztukę.

Ostatnio zmieniony pt gru 03, 2010 12:40 pm przez nadszyszkownik Kilkujadek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nominowany do Emmy
a wysłałem na tę reklame co Adaś reklamowałnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Po jakiego człona Tobie druga sztuka?Jak masz nadmiar kasy, to lepiej na biedne dzieci ją przeznaczbladerunner pisze:Destiny a zwłaszcza końcówka to geniusz zresztą podobnie jak Ostrich Race, wyprzedaż była ? gdzie ? to może kupie sobie drugą sztukę.
- Nominowany do Emmy
Co to za reklama, która Adaś reklamował, bo nie bardzo ogarniam?bladerunner pisze:a wysłałem na tę reklame co Adaś reklamowałnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Po jakiego człona Tobie druga sztuka?Jak masz nadmiar kasy, to lepiej na biedne dzieci ją przeznaczbladerunner pisze:Destiny a zwłaszcza końcówka to geniusz zresztą podobnie jak Ostrich Race, wyprzedaż była ? gdzie ? to może kupie sobie drugą sztukę.
- Nominowany do Emmy