Harry Potter And The Deathly Hallows I - limited edition
Harry Potter And The Deathly Hallows I - limited edition
Czy możecie coś powiedzieć o tym wydaniu? Co to jest za winyl (LP)? Czy jak rozumiem część muzyki jest też na płycie gramofonowej?
http://www.empik.com/harry-potter-i-ins ... 4,muzyka-p
http://www.empik.com/harry-potter-i-ins ... 4,muzyka-p
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Harry Potter And The Deathly Hallows I - limited edition
Ten "winyl" dotyczy raczej plakatu. W polu "nośnik" podają tylko CD + DVD. Za dużo by było. 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Ja czasami kupuje, a bo coAdam Krysiński pisze:bo empik to partaczeteraz się zorientowałeś?
kto u nich kupuje jak każda płyta droższa o 5 czy 10 zeta?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jaki jeszcze sklep w Polsce będzie to sprzedawać? Czy Saturn/MediaMarkt wyłożą po 1-2 egzemplarzach na salon? Czy będzie to tak samo dostępne jak "Dark Knight" czy "Indiana Jones" w wersji rozszerzonej? Darka i Indiana upolowałem właśnie u Germańców po ok. 75 zł za płytkę (w ramach promocji bezVATu). Kilka dobrych miesięcy czekało na mnie.Adam Krysiński pisze:bo empik to partaczeteraz się zorientowałeś?
kto u nich kupuje jak każda płyta droższa o 5 czy 10 zeta?
Tu widzę na razie, że w Empiku jest najtaniej - 157 zł (doszedłby mi rabat 10 zł od 36i6).
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Właśnie skończyłem pić kawę i zaraz zerknę, co z fusów można na ten temat wyczytaćswordfish pisze:
Jaki jeszcze sklep w Polsce będzie to sprzedawać? Czy Saturn/MediaMarkt wyłożą po 1-2 egzemplarzach na salon? Czy będzie to tak samo dostępne jak "Dark Knight" czy "Indiana Jones" w wersji rozszerzonej?

Co oznacza 7"Vinyl Picture Disc? Czy na pewno oznaczą płytę gramofonową? Czy chodzi tu bardziej o jakiś gadżet-wywieszkę z ładnym obrazkiem zupełnie do niczego nie przydatny? W Amazonie zaznaczyli, że jest to CD+DVD+LP, więc pewnie zwykła płyta do słuchania na odtwarzaczach igłowychAdam Krysiński pisze:Bucholc nie rób ludziom wody z mózguW zestawie będzie też normalny score w wydaniu winylowym własnie - w wersji 7-calowej dwustronnej. stąd też takie szerokie kwadratowe pudełko zbiorcze. nawet tak jest w sklepach katalogowany
![]()