Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
-
jojok21
- Szofer w RCP
autor: jojok21 » ndz lis 28, 2010 21:27 pm

Chodzi o utwór, który został wykorzystany tuż po ogłoszeniu, że Magda Welc wygrała (swoją drogą bardzo się z tego cieszę na przekór wszystkim fanatykom Kamila). Wiem, że to coś bardzo znanego ale nie pamiętam tytułu. Proszę o pomoc

.
Utwór można usłyszeć tutaj zaczyna się dokładnie 40 sekund po 5 minucie (tzn. tyle wtedy zostaje do końca).
http://mamtalent.plejada.pl/108,18947,2 ... detal.html
Ostatnio zmieniony ndz lis 28, 2010 21:29 pm przez
jojok21, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz lis 28, 2010 21:28 pm
też się głowiłem wczoraj nad tym
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Nie macie już co oglądać?
A to dziecko to co w ogóle robiło, że mu dali 300 tysięcy?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz lis 28, 2010 22:23 pm
Koper pisze:Nie macie już co oglądać?

Tatutaż Romana na brzuchu Wawrzyńca

.
-
jojok21
- Szofer w RCP
autor: jojok21 » ndz lis 28, 2010 23:39 pm
Koper pisze:Nie macie już co oglądać?

Co do pierwszego pytania to odpowiem za siebie: Mam talent to zdecydowanie najlepszy program rozrywkowy w polskiej TV od dawien dawna. Duża w tym zasługa jury. Bardzo szanuję w szczególności Kubę W., ale to już rozmowa na inny temat i nie jest to forum na takie dyskusje

.
A jeśli spytałbyś się mnie czego nie warto oglądać to na pierwszym miejscu postawiłbym na pewno Taniec z gwiazdami

.
Co do twojego drugiego pytania to widzę, że praktykujesz pustelnictwo?
Mystery Man - krótko i na temat: wielkie dzięki! W sumie cały utwór jest dość średni. B. dobry jest tylko (albo aż) wykorzystany w Mam talent fragment

.
-
DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
autor: DanielosVK » ndz lis 28, 2010 23:48 pm
Jury w "Mam talent!" jest denne, dopuszcza do półfinału w 3/4 samych śpiewaków (to nie drugi Idol przecież), a czasami wystarczy im, że ktoś ma poniżej 10 lat i się popłacze i już wchodzi dalej.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
-
bladerunner
autor: bladerunner » ndz lis 28, 2010 23:50 pm
DanielosVK pisze:Jury w "Mam talent!" jest denne, dopuszcza do półfinału w 3/4 samych śpiewaków (to nie drugi Idol przecież), a czasami wystarczy im, że ktoś ma poniżej 10 lat i się popłacze i już wchodzi dalej.
Amen.
-
Wojteł
- John Williams
autor: Wojteł » ndz lis 28, 2010 23:55 pm
Ej, Ej, nie zapominajcie o tancerzach!

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
jojok21
- Szofer w RCP
autor: jojok21 » pn lis 29, 2010 10:52 am
DanielosVK pisze:Jury w "Mam talent!" jest denne, dopuszcza do półfinału w 3/4 samych śpiewaków (to nie drugi Idol przecież), a czasami wystarczy im, że ktoś ma poniżej 10 lat i się popłacze i już wchodzi dalej.
Hmmm... W castingach może i sporo przepuścili, ale w półfinałach bodajże dwukrotnie odpadły dzieci...w wyniku decyzji jury. W finale z nieletnich występowała tylko Magda - czy to dużo? A jej występ podczas castingu był świetny i zasłużyła na przejście dalej.
Że sami śpiewacy - cóż, widocznie takich talentów jest w Polsce najwięcej.
-
bladerunner
autor: bladerunner » pn lis 29, 2010 12:03 pm
jaki kraj, takie talenty

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pn lis 29, 2010 14:16 pm
jojok21 pisze:Mam talent to zdecydowanie najlepszy program rozrywkowy w polskiej TV od dawien dawna.
Najlepszy jest/był program Pijanowskiego z szaradami. Koło fortuny, które też prowadził było fajne, ale tylko do czasu - szybko się znudziło. "Magda, pocałuj pana.."
-
DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
autor: DanielosVK » pn lis 29, 2010 14:21 pm
jojok21 pisze:DanielosVK pisze:Jury w "Mam talent!" jest denne, dopuszcza do półfinału w 3/4 samych śpiewaków (to nie drugi Idol przecież), a czasami wystarczy im, że ktoś ma poniżej 10 lat i się popłacze i już wchodzi dalej.
Hmmm... W castingach może i sporo przepuścili, ale w półfinałach bodajże dwukrotnie odpadły dzieci...w wyniku decyzji jury. W finale z nieletnich występowała tylko Magda - czy to dużo? A jej występ podczas castingu był świetny i zasłużyła na przejście dalej.
W półfinale to czasem widzowie nie decydują? :>
A to, że śpiewaków najwięcej to chyba oczywiste - zdaje się, najpospolitszy talent na świecie. Chodzi o to, żeby wyłapywać osoby wyjątkowe, z wyjątkowymi zdolnościami i niezwykłym talentem - a nie przepuszczać 3/4 śpiewków. Już wolę faceta jedzącego bigos czy pana Transformersa.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
-
jojok21
- Szofer w RCP
autor: jojok21 » pn lis 29, 2010 15:56 pm
DanielosVK pisze:jojok21 pisze:DanielosVK pisze:Jury w "Mam talent!" jest denne, dopuszcza do półfinału w 3/4 samych śpiewaków (to nie drugi Idol przecież), a czasami wystarczy im, że ktoś ma poniżej 10 lat i się popłacze i już wchodzi dalej.
W półfinale to czasem widzowie nie decydują? :>
...
Już wolę faceta jedzącego bigos czy pana Transformersa.
W półfinale to przechodzi bezwzględnie jedna osoba, którą otrzymała najwięcej głosów od publiczności oraz jedna osoba wytypowana przez jury spośród dwóch uczestników, którzy zajęli 2 i 3 miejsce na podium jeżeli chodzi o liczbę sms-ów.
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
To co w końcu to dziecko potrafi? Zbudowało bombę atomową metodą chałupniczą, czy co?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński