Ja odkryłem Matta i jego Skyline, ale wiem że wam to nie przypadło do gustuKoper pisze:A skoro o odkryciach mowa, to kogoś w tym roku odkryliście? Bo mnie jakoś nikt nowy nie oczarował, ani żaden debiutant, ani nikt z takich, co to wcześniej nie mieli się okazji wykazać w większych projektach.
Tron Legacy - Daft Punk
Idealnym kandydatem wydaje się być Alain Mayrand - The Legend of Silk BoyKoper pisze:A skoro o odkryciach mowa, to kogoś w tym roku odkryliście? Bo mnie jakoś nikt nowy nie oczarował, ani żaden debiutant, ani nikt z takich, co to wcześniej nie mieli się okazji wykazać w większych projektach.
Do tego Chris Bacon "Alpha and Omega".
No i może, Atticus Ross (The Book Of Eli, TSN (Reznor))
Jeszcze Herbert Grönemeyer i Daft Punk i mamy piątkę, a nawet siódemkę
Ja niestety nie dotrwałem do końca...Mystery Man pisze:The Legend of Silk Boy - Alain Mayrand
Natomiast Atticus Ross zdecydowanie
Sorry, ale mocna sztampaEle pisze:Ja odkryłem Matta i jego Skyline, ale wiem że wam to nie przypadło do gustu

Muza na poziomie, jak na nowicjusza wręcz bardzo okazała, nic że do końca pewnie nikt nie wytrwałTomek pisze:Ja niestety nie dotrwałem do końca...Ogrom ilustracyjnej muzyki w typowej manierze score'u do filmu animowanego dla dzieci.
Tak, Atticus, Alain, Daft i po temacieNatomiast Atticus Ross zdecydowanie
Jest jeszcze Buried Victora Reyesa. Muza świetna, ale gościu sporo ma tytułów na koncie (na rzecz tv). Z Arnau Bataller (La Herencia Valdemar) to samo.
- Koper
 - Ennio Morricone
 - Kontakt:

Ale to przeciętne jest. Na raz nie dałem rady, bo mnie zanudziło.Mystery Man pisze:Idealnym kandydatem wydaje się być Alain Mayrand - The Legend of Silk Boy
Już ciut ciekawsze, jakiś nawet to miało pomysł z tymi popowymi, "wyjącymi" wokalizami, ale wyszło średnio.Mystery Man pisze:Do tego Chris Bacon "Alpha and Omega".
To już prędzejMystery Man pisze:No i może, Atticus Ross (The Book Of Eli, TSN (Reznor))
Reyes odpada bo już parę lat temu się pokazał (świetny temat do Concursante, nawet go chyba rozważaliśmy do filmmuzowych nominacji w owym czasie, natomiast Bataller coś tam ilustrował, owszem, ale kto to oglądał?Mystery Man pisze:Jest jeszcze Buried Victora Reyesa. Muza świetna, ale gościu sporo ma tytułów na koncie (na rzecz tv). Z Arnau Bataller (La Herencia Valdemar) to samo.
A co sądzicie o tej Turczynce z RCP (Pinar Toprak- "The Lightkeepers")?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
						- 
				bladerunner