Harry Gregson-Williams-Unstoppable

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#16 Post autor: Koper » czw lis 25, 2010 00:23 am

To skąd taka kwaśna mina? :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#17 Post autor: Adam » czw lis 25, 2010 08:24 am

bo płyta jest tak biedna że było tylko stu chętnych z racji autografów. no więc HGW musiał robić co może w panice o podniesienie sprzedaży, więc podpisał kolejne sto sztuk nadprogramowo, i liczy że się sprzedadzą :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#18 Post autor: Althazan » czw lis 25, 2010 09:11 am

Adam Krysiński pisze:bo płyta jest tak biedna że było tylko stu chętnych z racji autografów. no więc HGW musiał robić co może w panice o podniesienie sprzedaży, więc podpisał kolejne sto sztuk nadprogramowo, i liczy że się sprzedadzą :D
Przecież już dawno się sprzedały... :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#19 Post autor: Adam » czw lis 25, 2010 09:14 am

wiem ;-):P
#FUCKVINYL

bladerunner

#20 Post autor: bladerunner » czw lis 25, 2010 12:20 pm

słyszeliście tę kopię z Dark Knighta :?: :oops:

hehe

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#21 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw lis 25, 2010 18:23 pm

bladerunner pisze:
dziekan pisze:A ty Bladu już zamowiles Niepowstrzymanego z autografem? :)
tak :?
Bladu nie jest zadowolony z tego, że zamówił płytę HGW i to z autografem :shock: Karwasz, chyba ten świat chyli się ku upadkowi :lol:

bladerunner

#22 Post autor: bladerunner » pt lis 26, 2010 13:36 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Bladu nie jest zadowolony z tego, że zamówił płytę HGW i to z autografem :shock: Karwasz, chyba ten świat chyli się ku upadkowi :lol:
boje się o tę muzę po prostu. Za dużo słabych płyt jest w mojej kolekcji i czasem działają mi na nerwy :wink:

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#23 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pt lis 26, 2010 13:42 pm

bladerunner pisze:
nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Bladu nie jest zadowolony z tego, że zamówił płytę HGW i to z autografem :shock: Karwasz, chyba ten świat chyli się ku upadkowi :lol:
boje się o tę muzę po prostu. Za dużo słabych płyt jest w mojej kolekcji i czasem działają mi na nerwy :wink:
Po pierwsze primo, to wyluzuj, po co zamartwiać się na zapas. Po drugie primo, 'słaba płyta' jest pojęciem względnym. Po trzecie primo, muzyka jest przyjemnością, a nie powodem do zmartwień czy nerwów :D Jeżeli nie podpasi, to autograf oprawisz sobie w ramkę, a z płyty zrobisz gustowną podkładkę pod browarka :lol:

bladerunner

#24 Post autor: bladerunner » pt lis 26, 2010 13:51 pm

Mi praktycznie zawsze siada pikawa jak oczekuje na nowy score Grega, wyjątkami są scory do filmów o tematyce arabskiej :. Już się martwię o Cowboys& Aliens 2011 :cry:

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#25 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pt lis 26, 2010 13:58 pm

bladerunner pisze:Mi praktycznie zawsze siada pikawa jak oczekuje na nowy score Grega, wyjątkami są scory do filmów o tematyce arabskiej :. Już się martwię o Cowboys& Aliens 2011 :cry:
Trochę niepotrzebnie się zamartwiasz. Prawda jest taka, że dla tych, którzy HGW nie lubią w większości przypadków, co by nie wydał i tak powiedzą, że to gówno. Jego zwolennicy, podejdą do tego łaskawiej, bo tak się podchodzi do poczynań naszych ulubionych kompozytorów. Może nie jest obiektywne, ale co tam :) Ja wcale się nie martwię o jakość muzy, sample mi pasowały i wiem, że nawet jeżeli nie będzie to nic 'wielkiego' to będzie mi się świetnie przy tym gotowało :lol:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#26 Post autor: Wawrzyniec » pt lis 26, 2010 16:41 pm

bladerunner pisze:Za dużo słabych płyt jest w mojej kolekcji i czasem działają mi na nerwy :wink:
Spokojnie, nie ma co sie martwic :) Na pocieszenie to ja Ci moge napisac, ze ja mam same slabe plyty w swojej kolekcji i tym sie nie przejmuje. Sluchaj to co Ci sie podoba i to najwazniejsze :)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#27 Post autor: Bucholc Krok » pt lis 26, 2010 16:46 pm

Wawrzyniec pisze:Na pocieszenie to ja Ci moge napisac, ze ja mam same slabe plyty w swojej kolekcji i tym sie nie przejmuje. :)
A dlaczego kupujesz tylko te słabe? Tańsze są? :)

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#28 Post autor: Wawrzyniec » pt lis 26, 2010 16:50 pm

Nie, nie sa tansze. I ja ich nie uwazam za slabe. Po prostu okreslenie "slaba plyta" to takie uogolnienie, dla pewnego typu, muzyki filmowej, kompozytorow, stylu itd. I mowienie "posiadam slabe plyty" wcale nie oznacza, ze osoba tak mowiaca, sama tak o nich mysli.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#29 Post autor: Bucholc Krok » pt lis 26, 2010 16:53 pm

No to dziwne podejście. Powinieneś mówić, że wszystkie są przynajmniej bardzo dobre. Jak będziesz tak w kółko powtarzał, że są słabe to w końcu sam w to uwierzysz i wszystko pchniesz na pchlim targu za psi pieniądz. :)

bladerunner

#30 Post autor: bladerunner » pt lis 26, 2010 17:49 pm

Nadszyszkownik przyszedł Ci Gregson?:>

ODPOWIEDZ