Mystery możesz już powoli przygotowywać zagadkę, tylko proszę nie przesadź z tą trudnością

Nie dałoby się użyć jakieś lepszego, ładniejszego określenia, w stylu "ładna aktorka" "seksowna aktorka" itd. ?Mystery Man pisze:Film jest nowszy, powiedzmy od 2005, produkcji amerykańskiej. Straszny gniot, ale gra w nim fajna dupa![]()
Yhym. A więc to jest aktorka z tzw. "Top 10 Most Sexiest Women in the World " listy, mam rozumieć? Ale piszesz, że film gniot. Trochę dziwne, gdyż ten kawałek muzyki, aż tak źle nie brzmi.Mystery Man pisze:To sformułowanie to element podpowiedzi, bo "ładna aktorka", "seksowna aktorka" to zbyt ogólnikowo wg mnie i przypiąć taką łatkę można większości hollywoodzkich aktorek
Mnie nie musisz przekonywać. Ja tylko pytam, tak dla pewności, aby potem Bucholc nie marudził, że łamiemy święte zasadyMystery Man pisze:Jakbym nie był pewien to chyba bym nie zadawał
Jak mi nie wierzysz, możesz sam się przekonać (utwór 2)
http://www.mp3panda.com/album2061108/Fi ... r-Gunning/
Też mi podpowiedź.. 'Fajna dupa' nie dla każdego musi być fajna.Mystery Man pisze:I PODPOWIEDŹ
Straszny gniot, ale gra w nim fajna dupa![]()
Zwracam honor, rzeczywiście urodził się w Nowym Yorku, zaś wychował we Włoszech. Ale to oznacza, że na filmmusic.pl jest błądMystery Man pisze:Marco Beltrami urodził się w Nowym Yorku.