Tyler Bates - Conan
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie przesadzaj, Badlands też ma charakter kultowego filmu.Adam Krysiński pisze:chodziło mi o takie które cokolwiek znaczą - czyli Days Of Heaven i TTRL.. z Tree Of Life nie przesadzajmy (i nawet go nie liczę jeszcze) bo jeszcze się - chyba - nie spotkałem z filmem którego premiera była by stale przekładana i był w efekcie dobryPaweł Stroiński pisze:Nie licząc The New World, Malick zrobił TRZY filmy. Nie liczę tu jeszcze jego krótkiego metrażu z czasów studenckich. Teraz kończy piąty.przekładają i kombinują bo jest słaby na chwilę obecną lub nie spełnił oczekiwań kogoś tam i stąd ciągłe przekładki dat.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Adam Krysiński pisze:nie przesadzajmy z tym geniuszem przy Malikukoleś reżysernął DWA filmy ledwo.. wspomnianego New World nie liczmy z wiadomych powodów..
Chodziło mi głównie, że Malick przy Hornerze w kwestii filmu jest geniuszem, a Jamesio mu chciał dyktować jak film zrobić

E no nie przesadzaj AdamAdam Krysiński pisze:chodziło mi o takie które cokolwiek znaczą - czyli Days Of Heaven i TTRL.. z Tree Of Life nie przesadzajmy (i nawet go nie liczę jeszcze) bo jeszcze się - chyba - nie spotkałem z filmem którego premiera była by stale przekładana i był w efekcie dobry Wink przekładają i kombinują bo jest słaby na chwilę obecną lub nie spełnił oczekiwań kogoś tam i stąd ciągłe przekładki dat.

Malicka trzeba natomiast chwalić przez duże "Ch" za muzyczną wrażliwość. To dzięki niemu dowiedziałem się również, że Zimmer temat z "True Romance" zerżnął z Orffa

Ja też mam prawo do off-topaAdam Krysiński pisze:Tomek - jaki oftop

Przecież o Bates'ie rozmawiać nie będziemy, prawda?Adam Krysiński pisze:wcale niemerytoryczna dyskusja była o wywiadach

Koper pisze:A Horner jaki mądry. Jak mu Cameron "the Might of Rome" podkładał w "Avatarze" to ciekawe czy też się mądrzył.
Hehe

Paweł, jak na Ciebie, wielkiego piewcę Malickowskiego kina to EPIC FAIL faktycznie...Paweł Stroiński pisze:Szczerze? Mój epic fail:
Z jego filmów widziałem *tylko* Cienką czerwoną linię, natomiast niedawno dowiedziałem się od cholery o jego wykształceniu i jest ono dosyć... ciekawe.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja Malicka to tylko dwa filmy widzialem: "A New World" - jakos mnie nie zachwycil, ani nie poniosl. I oczywiscie "The Thin Red Line" (nawet chyba z kilka razy) i ten mi sie podobal. Chociaz nie nadaje sie on do ogladania na Polsacie
A w sumie mozna mowic o Hornerze co sie chce, ale jakos nie stracilem do niego sympatii po tym wywiadzie. A nawet wrecz zyskal.
To moze, aby jakos wrocic do tematu glownego, to podyskutujemy, jakby mogla wygladac wspolpraca Malicka z Batesem?
Albo, jak Malick nakrecilby remake "Conana"? 

A w sumie mozna mowic o Hornerze co sie chce, ale jakos nie stracilem do niego sympatii po tym wywiadzie. A nawet wrecz zyskal.
To moze, aby jakos wrocic do tematu glownego, to podyskutujemy, jakby mogla wygladac wspolpraca Malicka z Batesem?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kto to ta Petersen? Jakaś Dunka?Wawrzyniec pisze:A, ze byl rozzalony cala sprawa z Petersen

Wiemy czemu...Wawrzyniec pisze:I oczywiscie "The Thin Red Line" (nawet chyba z kilka razy) i ten mi sie podobal.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński