Elliot Goldenthal - The Tempest
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
ogólnie znanych powiedzonek jest masa i co z tego?Wawrzyniec pisze:1) Po pierwsze to nie jest wyłącznie moja mądrość, ale ogólnie znane powiedzonko.

Marek prosił dziś żeby nie kontynuować oftopa jak go ktoś zaczyna więc nie będę. Zapytam tylko po co ten tekst do mnie w tym temacie? Ja nie zrobiłem z tych płyt "dzieł doskonałych" i najbardziej samodzielnych w ostatnich latach i nie oceniłem jak Ty Incepcji. nie wspominając że kolejny oftop robisz.. wejdź i skomentuj te recenzje w miejscu ich wystepowania jak chcesz polemizować, choć to będzie rozmowa z samym sobą2) Spokojnie Adam, i tak mnie zawstydziłeś tegorocznymi reckami "Różyczki" i "Czasu Honoru"![]()

sam zrobiłeś oftopa pisząc co "ludzie" mówią o braku fejsa, a potem zaczepkę do moich dwóch recek - co to ma do goldenthala? co to ma do tego tematu? robisz durną zaczepkę oftopową, a teraz piszesz żeby nie robić oftopa?3) Czy moglibyśmy się skoncentrować na muzyce Goldenthala?

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
ale Wawrzek się nie produkował w książeczce "Incepcji", w ogóle nie uczestniczył w procesie powstawania płyty...Adam Krysiński pisze:Marek prosił dziś żeby nie kontynuować oftopa jak go ktoś zaczyna więc nie będę. Zapytam tylko po co ten tekst do mnie w tym temacie? Ja nie zrobiłem z tych płyt "dzieł doskonałych" i najbardziej samodzielnych w ostatnich latach i nie oceniłem jak Ty Incepcji.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: