Czego ostatnio słuchaliście?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja ani tego, ani tego nie słuchałem, więc nie mam problemu.
Zamiast tego przesłuchałem sobie: "Kansen & Yogen" Haisihimi i Kawaia. Gdyż to taki soundtrack, na którym znajduje się materiał z dwóch filmów. "Yogen" Haisimi i "Kansena" Kawaia (lub na odwrót). W każdym razie niełatwy, ale ciekawy ambient. Ale wyłącznie dla zatwardziałych fanów Kawaia i niełatwej muzyki.
3/5

Zamiast tego przesłuchałem sobie: "Kansen & Yogen" Haisihimi i Kawaia. Gdyż to taki soundtrack, na którym znajduje się materiał z dwóch filmów. "Yogen" Haisimi i "Kansena" Kawaia (lub na odwrót). W każdym razie niełatwy, ale ciekawy ambient. Ale wyłącznie dla zatwardziałych fanów Kawaia i niełatwej muzyki.
3/5
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kawaia już dwa razy dawałem: "Death Note" i "Chaos", mega ambientowe, minimalistycznie i trudne do zgadnięcia kawałki. Za każdym razem Mystery zgadywał w pierwszej rundzie
Na razie daję sobie z Kawaiem w zagadkach spokój. Ale słuchać go będę dalej. To mój ulubiony Japończyk. 

No właśnie, już dawno Kawaia nie było

Ja ostatnio słuchałem mojego Japońca
Naoki Sato - Ryomaden vol. 1, 2 i 3
Z poziomem różnie, raz lepiej, raz gorzej, ogólnie prace na takie 3.5, ale obdarzone wieloma kapitalnymi kawałkami, w tym udziela się Lisa Gerrard
http://www.youtube.com/watch?v=klWQzY5M ... re=related
Sato napisał jeszcze do dwóch największych tegorocznych japońskich produkcji. Umizaru 3 zarobił tam prawie 100 mln dolarów, a bardzo oczekiwany przeze mnie (muzycznie) Space Battleship Yamato startuje w grudniu, jak dobrze pójdzie to będzie rok Sato

Ja ostatnio słuchałem mojego Japońca

Naoki Sato - Ryomaden vol. 1, 2 i 3
Z poziomem różnie, raz lepiej, raz gorzej, ogólnie prace na takie 3.5, ale obdarzone wieloma kapitalnymi kawałkami, w tym udziela się Lisa Gerrard
http://www.youtube.com/watch?v=klWQzY5M ... re=related
Sato napisał jeszcze do dwóch największych tegorocznych japońskich produkcji. Umizaru 3 zarobił tam prawie 100 mln dolarów, a bardzo oczekiwany przeze mnie (muzycznie) Space Battleship Yamato startuje w grudniu, jak dobrze pójdzie to będzie rok Sato

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dzięki, pomyślę
Chociaż szczerze to średnio przepadam za takimi "imitorami" i "imitacjami". Gdyż np. słuchałem swego czasu tego "Goemona" i jakoś mi nie przypadł do gustu. Podobnie było z jakąś tą koreańską ścieżką, co to niby miała być orkiestrową odpowiedzią na "The Rock". Przesłucham i obczaję, jak z tą ścieżką Sato jest.