Brian Tyler - The Expendables
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o reżyserię to nie jest tak źle. Te niektóre sceny akcji, mimo że przewidywalne i oklepane, nawet fajnie wypadały. Najgorsza jednak była fabula, której już bardziej banalnej nie mogło być. Jak powstanie dwójka, to pewnie się udadzą na misję do jakiegoś tajemniczego państwa w Azji.Koper pisze:A Stallone mógłby się postarać o scenariusz, bo samo pościąganie znanych nazwisk, to przy braku dobrego warsztatu reżyserskiego, zdecydowanie za mało.
Właśnie jedyną atrakcją są te znane nazwiska kina akcji i to właśnie głównie przyciągało osoby do kina.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tragedii w reżyserii nie ma, no ale błysku czy polotu też trudno się doszukiwać. A bez tego, z tak słabego scenariusza trudno cokolwiek wyciągnąć.
Akcje mnie nudziły raczej, ale ja specjalnym fanem napierdzielania się nie jestem.
Akcje mnie nudziły raczej, ale ja specjalnym fanem napierdzielania się nie jestem.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najgorsza to była ta przewidywalność. W sumie ani razu w filmie nie zostałem czymś zaskoczonym. Od samego początku było pewne, że Dolph się nawróci i w najstraszniejszym dla ekipy momencie wróci i wtedy zacznie z nimi walczyć. Lub to było łatwo się domyśleć, że w ostatnim momencie jak Dolph jest gotowy zabić Li, to oczywiście Sly przyjdzie z pomocą i nie dopuści do tego. A motyw z pobitą dziewczyną, też obcykany. I w sumie tak można wymieniać. Dlatego pewnie jak powstanie dwójka, to będzie wyglądała tak, że Sly uzbiera jeszcze więcej dawnych bohaterów kina akcji i znowu ich rzuci, aby jakiś totalitarny reżim obalali.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: