LECH POZNAŃ czyli jak zdobyc mistrza i walczyc w pucharach!!

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.

KTO WEDŁUG CIEBIE ZDOBĘDZIE TYTUŁ?

WISŁA KRAKÓW
9
45%
LECH POZNAŃ
8
40%
LEGIA WARSZAWA
1
5%
RUCH CHORZÓW
2
10%

Liczba głosów: 20

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#586 Post autor: Bucholc Krok » sob lis 20, 2010 23:49 pm

A chłopaki już na Błaszczka.. :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#587 Post autor: Koper » sob lis 20, 2010 23:52 pm

Wawrzyniec pisze:Gdyż pewnie nie wspominałem, ale od już od ponad 10, a może wręcz więcej chyba nawet 14 lat jestem fanem Borussi Dortmund.
Wawrzek Ty to jesteś pierwszy Niemiec na Forum, więc wcale mnie to nie dziwi. :D
dziekan pisze:Fake.
Pilka byla kopnieta po gwizdku sedziego.
Srata-ta-ta-ta... Nawet gdyby, to i tak FAIL...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#588 Post autor: Koper » sob lis 20, 2010 23:55 pm

Jaaaasne... :P
Toż on mógł wbiec z tą piłką do bramki.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#589 Post autor: Mystery » sob lis 20, 2010 23:59 pm

Koper pisze:http://www.youtube.com/watch?v=TZr7FBfvBno

Błaszczykowski jaki EPIC FAIL :D
Tak to jest jak się nic przed meczem nie wypije :wink:
A weekendowy EPIC FAIL to 3 bramki w meczu Legia - Arka, mecz sprzedany jak nic :wink:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#590 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 00:00 am

Zwłaszcza, że w Bundeslidze to on zbytnio bramkostrzelny nie jest:

92 mecze i 7 goli, jak na ofensywnego pomocnika, to taki sobie wynik, chociaż przynajmniej asystuje. W tym sezonie nie jest tak źle: 9 meczy 2 gole i 3 asysty.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#591 Post autor: Koper » ndz lis 21, 2010 00:00 am

Usłyszał gwizdek? Jasne. W ogóle był jakiś gwizdek?? Toż po tym failu Błaszczu pada na murawę ze wstydu.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#592 Post autor: DanielosVK » ndz lis 21, 2010 00:02 am

Wawrzek Ty to jesteś pierwszy Niemiec na Forum
Ja mam ojca Niemca. Jestem fajniejszy (czy też przeciwnie)? :P

W obawie przed nacjonalistycznymi tekstami - nie czuję się Niemcem, nie mam obywatelstwa niemieckiego, tylko polskie, poza tym jestem kosmopolitą. :P

A fail Błaszczyka wyborny. Ojciec osobiście przyszedł, żeby zdać relacje i się ponabijać.
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#593 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 00:05 am

Uwielbiam być kosmopolitą. W ogóle fajnie być kosmopolitą, to dla mnie bardzo zdrowe podejście do życia. I tym samym, przepraszam za wyrażenie, sram na polską lekturą "Nad Niemnem", gdzie "kosmopolita" używany był jako Schimpfwort.
U mnie tylko jeden wujek jest Amerykaninem, a tak to jednak polskie korzenie, chociaż różnie tam w przeszłości było :wink: Mam obywatelstwo polskie, ale w sumie z czasem wszystko może się zmienić :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#594 Post autor: Koper » ndz lis 21, 2010 00:12 am

Sami Podolscy na tym forum... :roll:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#595 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 00:13 am

dziekan pisze:Od kiedy to ofensywni pomocnicy a w szczegolnosci tacy wahadlowi z duzą iloscią zadan defensywnych jak Kuba mają strzelac bramki? :?
Schweinsteiger, Khedira, Ribery, Robben, dla przykładu są bramkostrzelni.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#596 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 00:23 am

Każdy piłkarz musi nad sobą ciągle pracować i dążyć do ideału. Szczególnie jak się chce grać w Bundeslidze. I mam nadzieję, że Błaszczykowski ma taką ambicję i dalej będzie nad sobą pracował. Zwłaszcza, że wraz z młodziutkim, wszechstronnym i wielce utalentowanym Götze, i super letnim zakupem z Japonii, Kagawą, Błaszczykowski ma poważnych konkurentów w klubie. Niech więc walczy jak może i pokaże na co go stać.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#597 Post autor: Koper » ndz lis 21, 2010 00:28 am

dziekan pisze:Porownujesz pilkarza pokroju Blaszczykowskiego do znacznie kreatywniejszych i bardziej utalentowanych pilkarzy,ktorzy dzieki swojej indywidualnosci sami potrafią rostrzygnac losy spotkan.
A do kogo ma porównywać? Do Sebastiana Szałachowskiego, Piotra Brożka itp.? :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#598 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 00:41 am

dziekan pisze:Bundesliga az tak silna nie jest.
:x
dziekan pisze:Nie oszukujmy sie.Tylko Bayern ma kilka gwiazd w zespole a tak to kazdy pilkarz z innego klubu,ktory ma szanse reprezentowac swiatowy poziom odchodzi do angli,hiszpanii,wloch.
Tylko mi nie wyskakuj z Raulem bo on juz ma ponad 30lat. :)

A Schalke to w ogóle porażka i jak fan Dortmundu, nie lubię Schalke. Ale mają jednego wielkiego piłkarza, którego ja naprawdę cenię Manuela Neuera. Bramkarz reprezentacji Niemiec, ciągle w młodym wieku.
Bundesliga nie jest może naszpikowana gwiazdami, ale jest jedną z najciekawych do oglądania lig. Po za tym zobacz ile wielkich piłkarzy zaczynało w Bundeslidzie. Na pewno jest to trzecia najsilniejsza liga w Europie.
dziekan pisze:Borussia Dortmund ma na chwile obecną najrowniejszy zespol w bundeslidze o czym swiadczą wyniki.
Ktory klub w Niemczech ma w tej chwili takie mozliwosci robic rotacje w skladzie?
Tutaj tkwi sila tego zespolu.

Ma silny skład, ale akurat Błaszczykowski nie zalicza się do tej najsilniejszej grupy piłkarzy, którzy tworzą skład wyjściowy. O sile na razie decydują przede wszystkim solidny bramkach Weidenfeller. Silna obrona ze środkowymi obrońcami Hummelsem i Suboticem. Doskonała defensywna pomoc z Benderem i Sahinem. Ofensywna pomoc z Götze, Großkreuzem i Kawagą, no i oczywiście w ataku Barrios.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#599 Post autor: DanielosVK » ndz lis 21, 2010 00:49 am

Często mam okazję oglądać mecze Bundesligi i powiem jedno: nudne jak flaki z olejem. Tylko skróty stanowią dla mnie jakąś atrakcję.
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#600 Post autor: Wawrzyniec » ndz lis 21, 2010 00:50 am

Obrazek

ODPOWIEDZ