Słuchałem i zniosłem to całkiem dobrzebladerunner pisze:
PS . Wracając do tematu słuchaliście klipów ? mnie się bardzo spodobał ten ostatni klip .
Harry Gregson-Williams - Unstoppable (16.11.2010)
- nadszyszkownik Kilkujadek
 - Nominowany do Emmy

- 
				bladerunner

I o to chodzinadszyszkownik Kilkujadek pisze: Słuchałem i zniosłem to całkiem dobrzeOczywiście po paru próbkach nie odważę się wyrokować co do całości, ale uszy mnie nie rozbolały, plomby z zębów nie powypadały i żadnego uszczerbku na psychice nie doznałem
P.S a tak przy okazji słuchałem ostatnio Maxa Payna. Bardzo spodobał mi się utwór ''Dark Heaven'' i ''Heaven To The Max''. Fajny mroczny klimacik ma płyta, dobrze się tego słucha w nocy.
- nadszyszkownik Kilkujadek
 - Nominowany do Emmy

Bo te dwa kawałki są niezłe i w ogóle cała płyta jest (oczywiście w/g mnie) dobra. Słucham jej często, chyba zbyt często, bo nawet moja żona już rozpoznaje poszczególne utwory. Ciekawe, czy to oznacza, że Beltarmi jest kultowy, bo jest rozpoznawalny przez postronnych ludzibladerunner pisze:
I o to chodzi.
P.S a tak przy okazji słuchałem ostatnio Maxa Payna. Bardzo spodobał mi się utwór ''Dark Heaven'' i ''Heaven To The Max''. Fajny mroczny klimacik ma płyta, dobrze się tego słucha w nocy.
- 
				bladerunner

W oczekiwaniu na odsłuch nowego Gregsona, posłucham innych Beltramich, które poleciłeśnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Bo te dwa kawałki są niezłe i w ogóle cała płyta jest (oczywiście w/g mnie) dobra. Słucham jej często, chyba zbyt często, bo nawet moja żona już rozpoznaje poszczególne utwory. Ciekawe, czy to oznacza, że Beltarmi jest kultowy, bo jest rozpoznawalny przez postronnych ludzi
- 
				bladerunner

Widzę, ze HGW ma też swoich pomagierów tudzież Ghost Writerów 
 .
http://www.hybridsoundsystem.com/2010/1 ... stoppable/
http://www.imdb.com/name/nm1666182/
Dobra już dobra ja sam...
BLADU EPIC FAIL
.

http://www.hybridsoundsystem.com/2010/1 ... stoppable/
http://www.imdb.com/name/nm1666182/
Dobra już dobra ja sam...
BLADU EPIC FAIL
- Paweł Stroiński
 - Ridley Scott
 - Kontakt:

HGW robi co może dla publiki 
 Cóz, fanów ni ma to cza klepać podpisy 
I have some good news for those fans looking for a HGW autograph on Unstoppable.
I just got the booklets in from him and the man signed 200 booklets, twice the amount we expected! Our printer sent him 200 copies instead of the 100 they were supposed to, so we have some extra autographed copies. WOO HOO!
That means everyone who ordered from us via our website or paypal WILL receive a signed copy of the score.
That also means we have some extra autographed copies left over. Hurry on up before they are gone!
Thanks
MV

I have some good news for those fans looking for a HGW autograph on Unstoppable.
I just got the booklets in from him and the man signed 200 booklets, twice the amount we expected! Our printer sent him 200 copies instead of the 100 they were supposed to, so we have some extra autographed copies. WOO HOO!
That means everyone who ordered from us via our website or paypal WILL receive a signed copy of the score.
That also means we have some extra autographed copies left over. Hurry on up before they are gone!
Thanks
MV
NO CD = NO SALE
						- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully

- 
				bladerunner

Zobaczymy czy swojej sztuki nie sprzedam jak będzie szit. Chociaż na soundtrackborad piszą, że to chyba najlepszy poza Spy Game score HGW do filmu Scotta.Bucholc Krok pisze:Za 5 lat będzie jeszcze można dostać po 2$ z autografem.
					Ostatnio zmieniony śr lis 24, 2010 20:30 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bucholc Krok
 - Jean-Baptiste Lully